شیوه اصولی درست کردن سوپ جو و سوپ شیر
سوپ از جمله یکی از بهترین پیش غذاها به شمار می رود که انواع مختلفی دارد. از آنجایی که در تهیه سوپ ها از مواد غذای زیادی استفاده می شود، ارزش غذایی بسیار بالایی دارند.
به همین دلیل است که سوپ یکی از غذاهای مناسب برای بیماران به شمار می رود. از جمله مهم ترین انواع سوپ می توان به سوپ شیر و سوپ جو اشاره کرد که آشپزی آنها بسیار ساده است. اگر دوست دارید با دستور تهیه این دو سوپ آشنا شوید، ما را در ادامه همراهی کنید.
دستور تهیه سوپ جو
سوپ جو از جمله یکی از مقوی ترین انواع سوپ است که دستور تهیه بسیار ساده ای دارد و به همین دلیل هر کسی می تواند آن را در خانه تهیه کند. شما می توانید این سوپ را همراه با غذاهایی مانند انواع پاستا، انواع جلو و حتی پیتزا میل کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ جو
- نصف سینه مرغ
- 500 گرم جو پوست کنده
- یک پیمانه جو پرک
- 500 گرم قارچ
- 500 گرم هویج
- دو عدد پیاز بزرگ
- یک پیمانه جعفری و گشنیز
- یک قاشق غذا خوری رب
- یک قاشق غذا خوری آبلیمو
- به مقدار دلخواه نمک و فلفل
- به مقدار دلخواه سیر ترشی
طرز تهیه سوپ جو
گام اول:نخستین کاری که برای تهیه این سوپ باید انجام دهید این است که جوی پوست کنده و جو پرک را پاک کرده و از شب قبل خیس کنید.
گام دوم:یک پیاز را نگینی ریز کرده و آن را با سینه مرغ و همراه نمک و فلفل آب پز کنید. بعد از آماده شدن، سینه مرغ را ریش ریش کرده و کنار بگذارید.
گام سوم:پیاز دیگر را نیز خرد کرده و با روغن تفت دهید تا طلایی شود. قارچ را نیز خرد کرده و سپس همراه با پیاز تفت دهید.
گام چهارم:هویچ را همراه با سبزی ها شسته و رنده کنید.
گام پنجم:پیاز داغ، جوی خیس، مرغ ریش ریش شده، قارچ آب پز، هویج رنده شده، سبزی خرد شده را در یک قابلمه ریخته و بپزید. بعد از آماده شدن سوپ، آبلیمو، سیر ترشی و نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
دستور تهیه سوپ شیر
سوپ شیر از جمله دیگری غذاهایی است که در آشپزی جایگاه ویژه ای داشته و بسیار ساده تهیه می شود. شما می توانید این سوپ را به عنوان افطار، در کنار انواع دسر مانند کیک خیس میل کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ شیر
- یک لیتر شیر
- نصف بسته جو پرک
- 600 گرم قارچ
- 2 هویج
- 1 پیاز
- نصف سینه مرغ
- یک کنسرو ذرت
- به مقدار دلخواه نمک و فلفل
- به مقدار دلخواه زردچوبه
طرز تهیه سوپ شیر
گام اول:ابتدا سینه مرغ را همراه با ادویه به صورت جدا بپزید.
گام دوم:جو پرک را با آسیاب خرد کنید.
گام سوم:جو خرد شده را در قابلمه ریخته و با آب بپزید.
گام چهارم:یک و نیم تا دو ساعت صبر کنید و سپس شیر را به جو اضافه کنید.
گام پنجم:در این مرحله هویج رنده شده و قارچ ورقه شده را به سوپ اضافه کنید.
گام ششم:یک ساعت صبر کنید و سپس سینه مرغ ریش ریش شده و کنسرو ذرت را به سوپ اضافه کنید. اکنون سوپ شیر شما آماده است و میل کنید
نکات تکمیلی در مورد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .