طرز تهیه شربت ژله ای
اگر مدام برای پذیرایی از شربت خاکشیر و یا شربت تخمه شربتی استفاده میکنید و به دنبال یک شربت بسیار شیک و مناسب برای مهمانی های و مجالس رسمی تان هستید ما به شما نوشیدنی خنک و دلچسب شربت ژله ای را پیشنهاد میکنیم که با دانه های تخمه شربتی معلق، یک نوشیدنی سرد بسیار خوشمزه و زیباست که به سادگی در منزل تهیه می شود.
مواد لازم جهت تهیه شربت ژله ای
- پودر ژله با هر طعمی که دوست دارید : 3 بسته
- آب :6 لیوان
- گلاب یا هر عرق گیاهی دلخواه : به میزان دلخواه
- تخم شربتی : به میزان دلخواه
طرز تهیه شربت ژله ای
مرحله اول:
برای تهیه شربت ژله ای ابتدا 3 بسته پودر ژله را به 6 لیوان آب جوش مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا دانه های ژلاتین به خوبی داخل آب حل شوند.اگر هم خواستید میتوانید به روش بن ماری این کار را سریع تر انجام دهید.
مرحله دوم:
سپس ژلاتین حل شده را کنار بگذارید تا خنک شود. بعد از اینکه ژلاتین ار حرارت افتاد آن را داخل یخچال بگذارید تا نیم بد شود.
مرحله سوم:
در حین نیمبند شدن ژله ، تخمه شربتی را بشویید و با کمی آب ولرم خیس کنید تا لعاب دهد و برجسته شود.
مرحله چهارم:
حالا به سراغ ژله نیمبند شده بروید و یک استکان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شفاف و یکدست شود.
مرحله پنجم:
سپس گلاب یا هر عرق گیاهی دلخواه را به همراه تخم شربتی به آن اضافه کنید و هم بزنید.
طعم شربت را بچشید و اگر زیاد شیرین بود کمی به آن آب اضافه کنید و اگر هم کم شیرین بود مقداری شکر داخل آن بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
شربت را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
چند نکته در مورد دلچسب تر شدن شربت ژله ای :
میتوانید از طعم های مختلف پودر ژله استفاده کنید و هر کدام را جداگانه در آب حل کنید.
بهجای گلاب می توانید مقداری عرق بیدمشک و یا نسترن داخل شربت بریزید.
ژله نیمبند را باید از حالت سفتی در بیاورید و به حالت خیلی شل تبدیل کنید تا تخم شربتی ها داخل شربت معلق نماند.