مواد لازم شنیسل گوشت :
- گوشت راسته ی گوساله
- گردنان :1 استکان
- تخم مرغ:4 عدد
- روغن : 200 گرم
- نمک و فلفل:به میزان لازم
طرزتهیهشنیسل گوشت :
گوشت را به قطعات متوسط تکه کنید و هر قطعه را بکوبید تا نازک شود. تخم مرغ ها را بشکنید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید.
تابه ای را روی روغن قرار دهید تا داغ شود.بعد هر تکه گوشت را در نان گرد و بعد در تخم مرغ و دوباره به نان گرد بزنید و در روغن داغ بگذارید تا دو طرف آن سرخ شود.
نکات تکمیلی در مورد شنیسل گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
شنیسل گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .