وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “شور ماهی پلو”

طرز تهیه “شور ماهی پلو”

“شور ماهی پلو” یکی از غذاهای محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر می باشد.طرز تهیه را در ادامه مشاهده کنید.

 مواد لازم برای شور ماهی پلو

  •  برنج:3 لیوان
  •  شوید پاک شده و خرد شده: 200 گرم
  •  ماهی شور متوسط:1 عدد متوسط
  •  کشمش:1 تا 2 پیمانه
  • پودر لیموعمانی: 1 قاشق سوپخوری
  • زردچوبه:1 قاشق چایخوری
  • پیاز داغ:1 قاشق سوپخوری 
ماهی پلو 

طرز تهیه شور ماهی پلو

 ابتدا ماهی شور را به مدت 3 ساعت در آب سرد قرار دهید و طی آن چند بارآب آن را عوض کنید تا شوری ماهی گرفته شود. برنج را هم بشویید و 2-3 ساعت در آب و نمک خیس دهید.

سپس برنج ها  را با شوید آبکشی کنید و دم دهید.ماهی را هم پس از تمیز کردن تکه کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. سپس کشمش شسته شده را به ماهی اضافه کنید و کمی تفت دهید.

بعد پودر لیمو عمانی ، پیاز داغ ، فلفل و زردچوبه را به ماهی و کششمش تفت داده شده اضافه کنید و کمی تفت دهید. ماهی را میتوانید جداگانه در کنار برنج سرو کنید و یا هنگام دم دادن برنج لابه لای آن بریزید.

نکته

می توانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابه لای آن بگذارید و دم کنید.

شور ماهی پلو

نکات تکمیلی در مورد شور ماهی پلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
شور ماهی پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع