مواد لازم برای شور ماهی پلو
- برنج:3 لیوان
- شوید پاک شده و خرد شده: 200 گرم
- ماهی شور متوسط:1 عدد متوسط
- کشمش:1 تا 2 پیمانه
- پودر لیموعمانی: 1 قاشق سوپخوری
- زردچوبه:1 قاشق چایخوری
- پیاز داغ:1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه شور ماهی پلو
ابتدا ماهی شور را به مدت 3 ساعت در آب سرد قرار دهید و طی آن چند بارآب آن را عوض کنید تا شوری ماهی گرفته شود. برنج را هم بشویید و 2-3 ساعت در آب و نمک خیس دهید.
سپس برنج ها را با شوید آبکشی کنید و دم دهید.ماهی را هم پس از تمیز کردن تکه کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. سپس کشمش شسته شده را به ماهی اضافه کنید و کمی تفت دهید.
بعد پودر لیمو عمانی ، پیاز داغ ، فلفل و زردچوبه را به ماهی و کششمش تفت داده شده اضافه کنید و کمی تفت دهید. ماهی را میتوانید جداگانه در کنار برنج سرو کنید و یا هنگام دم دادن برنج لابه لای آن بریزید.
نکته
می توانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابه لای آن بگذارید و دم کنید.
نکات تکمیلی در مورد شور ماهی پلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
شور ماهی پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .