طرز تهیه شیرینی پنیری لبنانی (Sweet Cheese Rolls) در منزل
این قسمت از آشپزخانه پلاس وی را به طرز تهیه یک دسر خوشمزه لبنانی به نام شیرینی پنیری لبنانی (حلاوة الجبن) اختصاص دادیم که می توانید در اعیاد و ماه رمضان درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای شربت شیرینی پنیری لبنانی
مواد لازم | مقدار |
پودر قند | 300 گرم |
آب | 150 میلی لیتر |
بهار نارنج | 1 قاشق غذاخوری |
گلاب | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیمو تازه | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شربت شیرینی پنیری لبنانی
همه مواد را با هم در قابلمه مخلوط کنید و بگذارید که به مدت 10 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
مواد لازم شیرینی پنیری لبنانی
مواد لازم | مقدار |
آب | 700 میلی لیتر |
شکر | 200 گرم |
عرق بهار نارنج | 3 قاشق چای خوری |
آرد سمولینا نرم | 280 گرم |
پنیر موزارلا | 500 گرم |
خامه | 700 گرم |
پودر پسته یا نارگیل | برای تزئین |
طرز تهیه شیرینی پنیری لبنانی
- آب و شکر را روی حرارت بگذارید. هم بزنید تا شکر حل شود. عرق بهار نارنج و آرد را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط نرم و لطیفی حاصل شود. سپس پنیر را اضافه کنید؛ آن قدر هم بزنید تا خوب حل شود و کش بیاید و بعد؛ شعله را خاموش کنید.
- سپس؛ شربتی که از قبل آماده کرده بودید را با برس آشپزی به کف سینی بمالید؛ خمیر را با لیستک پهن کنید تا یک مربع با قطر کم به دست بیاید و بعد؛ از وسط نصف کنید.
- از لبه بیرونی خمیر خامه را با قیف به صورت عرضی بکشید، سپس دو دور خمیر را رول و کات کنید و در سلفون بپیچید.
- همین کار را برای همه خمیر تان انجام بدهید. سر و ته رول ها را بپیجید و بگذارید که برای سه ساعت داخل فریزر استراحت کند.
- بعد از این مدت آن ها را از سلفون خارج کرده و به طول دلخواه برش بدهید.
- شیرینی ها را در ظرف بچینید، رویشان را با پودر پسته یا نارگیل تزئین کنید.
- در نهایت هم؛ با اسپری یا قاشق مجددا روی شیرینی پنیری لبنانی بریزید و میل کنید.