وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “فیله ماهی با اسفناج” طعمی لذیذ و جا افتاده

طرز تهیه “فیله ماهی با اسفناج” طعمی لذیذ و جا افتاده

طرز تهیه “فیله ماهی با اسفناج” غذایی خوشمزه و سرشار از انرژی . فیله ماهی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید و به مدت دو دقیقه در آن سرخ کنید .

مواد لازم فیله ماهی با اسفناج:

  • فلفل دلمه ای :1 عدد
  • فیله ماهی :450 گرم
  • نمک :1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه:1/4 قاشق چایخوری
  • سرکه :1 قاشق سوپخوری
  • پودرژله قرمزرنگ:یک چهارم پیمانه
  •  اسفناج خرد شده :4 پیمانه

فیله ماهی

طرز تهیه فیله ماهی با اسفناج :

 پیاز را از وسط به 4 قسمت ببرید و ورقه ای برش بزنید .

داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و پیاز های خرد شده را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

سپس یک قاشق پودر ژله به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و کمی هم بزنید.

در فاصله تفت خوردن پیاز ، فلفل دلمه ای ها را به شکل نوارهای باریک برش بزنید و بعد از تفت پیاز، به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید.

اسفناج های خرد شده را در یک ظرف بزرگ ریخته و مواد تفت داده شده را با آن مخلوط کنید.سپس در ظرف را ببندید و  کنار بگذارید.

فیله ماهی را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و مقداری نمک و فلفل روی آن بپاشید و به مدت 2 دقیقه در روغن سرخ کنید.

بعد حرارت را کم کنید تا فیله ها 5 دقیقه دیگر بپزند.باقی مانده پودر ژله را درون ماهیتابه ای ریخته و حرارت دهید .

بعد از اینکه فیله پخت و در ظرف سرو کشیده شد ، ژله را روی آن بریزید . 

کمی سرکه به مخلوط اسفناج و پیاز اضافه کنید و در اطراف فیله ها تزیین کنید.

فیله ماهی با اسفناج

 

 

نکات تکمیلی در مورد فیله ماهی با اسفناج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فیله ماهی با اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع