مواد لازم فیله ماهی با اسفناج:
- فلفل دلمه ای :1 عدد
- فیله ماهی :450 گرم
- نمک :1/4 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه:1/4 قاشق چایخوری
- سرکه :1 قاشق سوپخوری
- پودرژله قرمزرنگ:یک چهارم پیمانه
- اسفناج خرد شده :4 پیمانه
طرز تهیه فیله ماهی با اسفناج :
پیاز را از وسط به 4 قسمت ببرید و ورقه ای برش بزنید .
داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و پیاز های خرد شده را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
سپس یک قاشق پودر ژله به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و کمی هم بزنید.
در فاصله تفت خوردن پیاز ، فلفل دلمه ای ها را به شکل نوارهای باریک برش بزنید و بعد از تفت پیاز، به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید.
اسفناج های خرد شده را در یک ظرف بزرگ ریخته و مواد تفت داده شده را با آن مخلوط کنید.سپس در ظرف را ببندید و کنار بگذارید.
فیله ماهی را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و مقداری نمک و فلفل روی آن بپاشید و به مدت 2 دقیقه در روغن سرخ کنید.
بعد حرارت را کم کنید تا فیله ها 5 دقیقه دیگر بپزند.باقی مانده پودر ژله را درون ماهیتابه ای ریخته و حرارت دهید .
بعد از اینکه فیله پخت و در ظرف سرو کشیده شد ، ژله را روی آن بریزید .
کمی سرکه به مخلوط اسفناج و پیاز اضافه کنید و در اطراف فیله ها تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد فیله ماهی با اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فیله ماهی با اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .