مواد لازم برای فیله ماهی با طعم انبه
- فیله ماهی تیلاپیا یا ماهی سفید :دو عدد 180 گرمی
- سالسای انبه یا آناناس :نصف فنجان
- پیاز قرمز خردشده : یک چهارم فنجان
طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه
ابتدا پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
سپس سینی فر را با یک لایه فویل بپوشانید و با کمی روغن همه جای آن را چرب نمایید.
فر را با دمای 375 درجه روشن کنید تا گرم شود.
تکه های ماهی را داخل سینی فر بچینید و روی آن سالسای انبه یا آناناس را بریزید و خوب پخش کنید.
در آخر پیاز را بریزید و فویل را روی مواد برگردانید و همه جای آن را خوب بپوشانید.
سینی را برای 15 دقیقه در فر قرار دهید.
بعد از سپری شدن زمان فوق سینی را از فر خارج کرده و فیله های ماهی را با مخلفاتش داخل ظرف مورد نظر بکشید و با سبزیجات دلخواه سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد فیله ماهی با طعم انبه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
فیله ماهی با طعم انبه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .