موادموردنیازبرای تهیه برویشین
- 500 گرم بلغور
- 200 گرم آلو
- 100 گرم لپه
- یک استکان سرکه
- روغن به میزان لازم
- نمک فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- پیاز به مقدار دلخواه
طرز تهیه و پخت برویشین
یک عدد پیاز را با روغن سرخ کنید سپس نمک ، فلفل ، زردچوبه را به آن اضافه نمایید. سه کاسه آب به همراه بلغور، لپه و زرد الو را به پیاز داغ اضافه کنید و بگذارید تا پخته شود. قبل از کشیدن آش در ظرف مورد نظر سرکه را به آن بیافزایید.
نکات تکمیلی در مورد برویشین
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
برویشین را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .