آشپزخانه پلاس وی
طرز تهیه قارچ پلو
مواد لازم
برنج 2 پیمانه
نمک و روغن به میزان لازم
پیاز 1 عدد
قند 2 حبه
مرغ خرد شده 2 پیمانه
قارچ 300 گرم
کره 50 گرم
آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
کنسرو ذرت 1/2 پیمانه
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
برنج را خوب بشویید و حدود یک ساعت بخیسانید. سپس آب آن را خالی کرده و با روغن مایع و پیاز خرد شده در قابلمه ریخته و تفت دهید. سپس نمک و قند پودر شده را اضافه کنید و در همان زمان مرغ ریشریش شده را اضافه می کنیم بعد از کمی مخلوط کردن درب قابلمه را بگذارید تا به حالت کته دم بکشد.
قارچ های خرد شده را با کره و آبلیمو تفت دهید و سپس ذرت را بیفزایید و بعد از دم کشیدن برنج قارچ و ذرت و جعفری را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید البته به آرامی.
نکات تکمیلی در مورد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .