وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “لازانیا گوشت” خانگی با طعمی فوق العاده

طرز تهیه “لازانیا گوشت” خانگی با طعمی فوق العاده

“لازانیا گوشت” از غذا های لذیذ و خوشمزه ایست که میتوان برای مهمونی ها آن را از قبل درست کرد و در یخچال قرار داد و روز مهمونی فقط در فر پخت.

روش پخت آسان لازانیا گوشت

اگر از طرفداران غذاهای ایتالیایی هستید حتما لازانیا را هم امتحان کردید. لازانیا انواع مختلف دارد و به مدل های متفاوتی هم طبخ می شود.در میان انواع لازانیاها، لازانیا گوشت ، لازانیا با گوشت و بادمجان ، لازانیا با مرغ، لازانیا سبزیجات از همه خوشمزه تر و لذیذی تر هستند. در این مطلب با طرز تهیه لازانیا گوشت آشنا می شویم که بی تردید یکی از محبوب ترین لازانیا هاست.

مواد لازم لازانیا گوشت خوشمزه خانگی

  • لازانیا :یک بسته
  • گوشت چرخ کرده :300 گرم
  • پنیر پیتزا موزارلا و کمی هم پنیر پارمزان :250 گرم رنده شده
  • پیاز:1 عدد متوسط
  • سیر :2 حبه
  • فلفل دلمه ای :1 عدد
  • قارچ ورقه ای شده :300 گرم
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری پر
  • جعفری تازه ریز خرد شده :100 گرم
  • آویشن ، نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

مواد لازم برای سس سفید لازانیا :

  • شیر :2 پیمانه
  • آرد سفید :1/4 پیمانه
  • کره :3 الی 4 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل قرمز :به میزان دلخواه

لازانیا گوشت‬&lrm

پخت لازانیای گوشت

طرز تهیه لازانیا گوشت :

مرحله اول:

برای درست کردن لازانیا گوشت ابتدا ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و بگذارید تا داغ شود. بعد پیاز نگینی شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

سیر را رنده کنید و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید. در حین تفت دادن زردچوبه را به سیر و پیاز تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله دوم:

بعد از یک دقیقه تفت دادن زردچوبه گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

بعد از تغییر رنگ گوشت ، رب را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ باز کند.

سپس به اندازه یک لیوان آب ، داخل مایه گوشت بریزید و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت مواد بپزند.

مرحله سوم:

همزمان با پختن مایه گوشت داخل قابلمه ای از نصف بیشتر آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

مرحله چهارم:

بعد از یک ربع که مواد گوشت پخته شدند و آب آن کمتر شد ،قارچ های خرد شده را به همراه جعفری تازه ، آویشن ، نمک و فلفل به مایه گوشت اضافه کنید و هم بزنید.

مجددا در ظرف را ببندید و بگذارید تا 10 الی 15 دقیقه دیگر همه مواد با هم پخته شوند و کاملا آب آن بخار شود. بعد حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا مایه گوشت کمی خنک تر شود.

مرحله پنجم:

وقتی آب داخل قابلمه به جوش آمد مقداری نمک و 2 قاشق روغن داخل آب بریزید و بعد لازانیاها را تک تک داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا در آب درحال جوش به مدت 6 تا 8 دقیقه جوشاند.

بعد از اینکه لازانیا ها نرم شوند زیر آب سرد آبکش کنید.

مرحله ششم:

در مرحله بعد سس سفید لازانیا را آماده میکنیم و برای اینکار داخل قابلمه کودکی 3 تا 4 قاشق کره میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا کره آب شود.

شیر و آرد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود، بعد آن را کم‌کم داخل قابلمه کره میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم و مدام هم میزنیم.

وقتی غلظت سس مناسب شد ، کمی به آن فلفل قرمز و نمک اضافه کنید.

مرحله هفتم:

فر را از قبل با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر یا قالب پیرکس را با روغن چرب کنید و کمی هم آرد بپاشید تا لازانیاها به کف ظرف نچسبند.

سپس کف ظرف را با ورقه های لازانیا بپوشانید.روی ورقه های لازانیا ، یک لایه مایه گوشت بریزید و روی مایه گوشت یک لایه پنیر پیتزا و کمی سس،

به همین شکل این لایه ها را ادامه دهید تا لایه آخر که روی ورقه های لازانیا را کاملا با سس سفید و پنیر پیتزا بپوشانید.

برای تزیین هم می توانید کمی سس قرمز روی پنیر بریزید.

ظرف لازانیا را داخل فر قرار میدهیم تا 30 دقیقه بماند و پخته شود.

تهیه ‫لازانیا گوشت‬&lrm

لازانیای خوشمزه با گوشت و قارچ

نکات تکمیلی در مورد لازانیا گوشت

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
لازانیا گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع