روش پخت آسان لازانیا گوشت
اگر از طرفداران غذاهای ایتالیایی هستید حتما لازانیا را هم امتحان کردید. لازانیا انواع مختلف دارد و به مدل های متفاوتی هم طبخ می شود.در میان انواع لازانیاها، لازانیا گوشت ، لازانیا با گوشت و بادمجان ، لازانیا با مرغ، لازانیا سبزیجات از همه خوشمزه تر و لذیذی تر هستند. در این مطلب با طرز تهیه لازانیا گوشت آشنا می شویم که بی تردید یکی از محبوب ترین لازانیا هاست.
مواد لازم لازانیا گوشت خوشمزه خانگی
- لازانیا :یک بسته
- گوشت چرخ کرده :300 گرم
- پنیر پیتزا موزارلا و کمی هم پنیر پارمزان :250 گرم رنده شده
- پیاز:1 عدد متوسط
- سیر :2 حبه
- فلفل دلمه ای :1 عدد
- قارچ ورقه ای شده :300 گرم
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری پر
- جعفری تازه ریز خرد شده :100 گرم
- آویشن ، نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
مواد لازم برای سس سفید لازانیا :
- شیر :2 پیمانه
- آرد سفید :1/4 پیمانه
- کره :3 الی 4 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل قرمز :به میزان دلخواه
پخت لازانیای گوشت
طرز تهیه لازانیا گوشت :
مرحله اول:
برای درست کردن لازانیا گوشت ابتدا ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و بگذارید تا داغ شود. بعد پیاز نگینی شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
سیر را رنده کنید و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید. در حین تفت دادن زردچوبه را به سیر و پیاز تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم:
بعد از یک دقیقه تفت دادن زردچوبه گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
بعد از تغییر رنگ گوشت ، رب را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ باز کند.
سپس به اندازه یک لیوان آب ، داخل مایه گوشت بریزید و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت مواد بپزند.
مرحله سوم:
همزمان با پختن مایه گوشت داخل قابلمه ای از نصف بیشتر آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
مرحله چهارم:
بعد از یک ربع که مواد گوشت پخته شدند و آب آن کمتر شد ،قارچ های خرد شده را به همراه جعفری تازه ، آویشن ، نمک و فلفل به مایه گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
مجددا در ظرف را ببندید و بگذارید تا 10 الی 15 دقیقه دیگر همه مواد با هم پخته شوند و کاملا آب آن بخار شود. بعد حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا مایه گوشت کمی خنک تر شود.
مرحله پنجم:
وقتی آب داخل قابلمه به جوش آمد مقداری نمک و 2 قاشق روغن داخل آب بریزید و بعد لازانیاها را تک تک داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا در آب درحال جوش به مدت 6 تا 8 دقیقه جوشاند.
بعد از اینکه لازانیا ها نرم شوند زیر آب سرد آبکش کنید.
مرحله ششم:
در مرحله بعد سس سفید لازانیا را آماده میکنیم و برای اینکار داخل قابلمه کودکی 3 تا 4 قاشق کره میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا کره آب شود.
شیر و آرد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود، بعد آن را کمکم داخل قابلمه کره میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم و مدام هم میزنیم.
وقتی غلظت سس مناسب شد ، کمی به آن فلفل قرمز و نمک اضافه کنید.
مرحله هفتم:
فر را از قبل با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر یا قالب پیرکس را با روغن چرب کنید و کمی هم آرد بپاشید تا لازانیاها به کف ظرف نچسبند.
سپس کف ظرف را با ورقه های لازانیا بپوشانید.روی ورقه های لازانیا ، یک لایه مایه گوشت بریزید و روی مایه گوشت یک لایه پنیر پیتزا و کمی سس،
به همین شکل این لایه ها را ادامه دهید تا لایه آخر که روی ورقه های لازانیا را کاملا با سس سفید و پنیر پیتزا بپوشانید.
برای تزیین هم می توانید کمی سس قرمز روی پنیر بریزید.
ظرف لازانیا را داخل فر قرار میدهیم تا 30 دقیقه بماند و پخته شود.
لازانیای خوشمزه با گوشت و قارچ
نکات تکمیلی در مورد لازانیا گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
لازانیا گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .