وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “مارسالای کینوا”

طرز تهیه “مارسالای کینوا”

قارچ مورد علاقه ی خود را برای این غذای خوشمزه انتخاب نمایید. زمانی که می خواهید قارچ مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید، به دنبال قارچ هایی باشید که دارای ظاهری محکم و تازه باشد. سطح این قارچ ها باید خشک و صاف باشد.

مواد لازم برای مارسالای کینوا

  • سه پیمانه:کینوای پخته شده
  • سه قاشق غذاخوری:کره
  • یک چهارم پیمانه: پیاز خرد شده
  • 283 تا 340 گرم: قارچ تازه و خرد شده
  • یک هشتم قاشق چایخوری:نمک
  • یک سوم تا یک دوم پیمانه:شربت مارسالا
  • دو قاشق غذاخوری: جعفری تازه ی خرد شده
مارسالای

طرز تهیه مارسالای کینوا

ابتدا پیاز را خرد کرده و با کره روی حرارت تفت دهید ، نمک را افزوده و قارچ را خرد کرده بیافزایید و تفت دهید تا سرخ شود.

در ادامه شربت مارسالا را بریزید و اجازه دهید مواد بجوشد ، در آخر کینوا را افزوده و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. مارسالای کینوا را در ظرف مورد نظر بکشید و با جعفری تزیین کرده و میل کنید.

مارسالای کینوا

نکات تکمیلی در مورد مارسالای کینوا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
مارسالای کینوا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع