مواد لازم برای مارسالای کینوا
- سه پیمانه:کینوای پخته شده
- سه قاشق غذاخوری:کره
- یک چهارم پیمانه: پیاز خرد شده
- 283 تا 340 گرم: قارچ تازه و خرد شده
- یک هشتم قاشق چایخوری:نمک
- یک سوم تا یک دوم پیمانه:شربت مارسالا
- دو قاشق غذاخوری: جعفری تازه ی خرد شده
طرز تهیه مارسالای کینوا
ابتدا پیاز را خرد کرده و با کره روی حرارت تفت دهید ، نمک را افزوده و قارچ را خرد کرده بیافزایید و تفت دهید تا سرخ شود.
در ادامه شربت مارسالا را بریزید و اجازه دهید مواد بجوشد ، در آخر کینوا را افزوده و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. مارسالای کینوا را در ظرف مورد نظر بکشید و با جعفری تزیین کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد مارسالای کینوا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
مارسالای کینوا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .