طرز تهیه مربای گوجه سبز خانگی به 2 روش:
مربای گوجه سبز یک مربای خوشمزه و بسیار محبوب می باشد که فواید فراوانی برای بدن دارد و شما میتوانید با رعایت چند نکته ساده این مربای ویژه را تهیه کنید و در تمام فصول از آن استفاده کنید.مربای گوجه سبز را به دو روش میتوانید تهیه کنید هم با هسته و هم بدون هسته که ما در این مطلب هر دو روش آن را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم مربای گوجه سبز:
- گوجه سبز :1000 گرم
- شکر : 1000 گرم
- گلاب :2 قاشق غذاخوری
- پودر هل :1/4 قاشق غذاخوری
- آب :2 پیمانه
طرز تهیه مربای گوجه سبز بدون هسته:
مرحله اول
ابتدا گوجه سبزها را به خوبی بشویید و از وسط نصف کنید و به همراه 2 پیمانه آب درون قابلمه ای ریخته و روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.
زمانی که گوجه سبزها می پزند هسته های آن خارج شده و به سطح قابلمه می آید و شما می توانید آنها را از قابلمه خارج کنید.
مرحله دوم
بعد از گذشت دقایقی، زمانی که رنگ گوجه سبزها تغییر کرد شکر را اضافه کنید و منتظر بمانید شکر به خوبی حل شود.
مرحله سوم
زمانی که شکر به خوبی حل شد شعله را کم کنید تا مربا قوام مناسب را پیدا کند(30 دقیقه زمان لازم است تا به قوام برسد).
مرحله چهارم
در حین پخت مربا کف هایی که روی مربا تشکیل می شود را خارج کنید و وقتی دیدید مربا قوام پیدا کرده گلاب و پودر هل را اضافه کنید و بعد از 2 دقیقه و بعد از اینکه مربا چند قُل خورد شعله را خاموش کنید.
وقتی مربا سرد شد آن را درون ظروف شیشه ای ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.
دستور پخت مربای گوجه سبز درسته (با هسته):
برای اینکه مربا را با ظاهری زیباتر تهیه کنید باید آن را باهسته و به صورت درسته تهیه کنید.
برای این کار دیگر لازم نیست گوجه سبزها را نصف کنید و شما باید بعد از شستن و پاک کردن گوجه سبز ها مراحل چهارگانه که در دستور تهیه بالا ذکر شده است را انجام دهید.
نکات تکمیلی در مورد مربای گوجه سبز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .