وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “نودل با بادام زمینی” و زنجبیل

طرز تهیه “نودل با بادام زمینی” و زنجبیل

دستور تهیه “نودل با بادام زمینی” و زنجبیل را در این بخش از آشپزخانه پلاس وی بخوانید و در خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای نودل با بادام زمینی و زنجبیل

  • نودل :220 گرم 
  • زنجبیل :3 قاشق غذاخوری
  • لیمو :1 عددلیمو
  • آبلیمو :3 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • سرکه :3 قاشق غذاخوری سرکه
  • نمک :1/2 قاشق چای خوری نمک
  • فلفل :1/4 قاشق چای خوری فلفل
  • روغن زیتون :1/2 پیمانه
  • پیازچه :1/2 پیمانه 
  • بادام زمینی :1/2 پیمانه 
نودل

طرز تهیه نودل با بادام زمینی و زنجبیل

ابتدا قابلمه آب را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید بجوشد، سپس نودل را بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بجوشانید و آبکش نمایید.

در این میان پیازچه و بادام زمینی بو داده شده را خرد کرده و زنجبیل را رنده کنید.

آب لیمو را بگیرید و پوست آن را رنده کنید، سپس کاسه ای بردارید و همه مواد را داخل آن خوب مخلوط کنید.

نودل را بعد از آبکش کردن در ظرف سرو بکشید و سسی را که آماده کرده اید روی آن بریزید و خوب مخلوط نمایید.

نودل بادام زمینی و زنجبیل آماده است آن را به سبک خودتان تزیین کرده و میل کنید.

نودل با بادام زمینی

نکات تکمیلی در مورد نودل با بادام زمینی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
نودل با بادام زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع