مواد لازم برای نودل با بادام زمینی و زنجبیل
- نودل :220 گرم
- زنجبیل :3 قاشق غذاخوری
- لیمو :1 عددلیمو
- آبلیمو :3 قاشق غذاخوری آبلیمو
- سرکه :3 قاشق غذاخوری سرکه
- نمک :1/2 قاشق چای خوری نمک
- فلفل :1/4 قاشق چای خوری فلفل
- روغن زیتون :1/2 پیمانه
- پیازچه :1/2 پیمانه
- بادام زمینی :1/2 پیمانه
طرز تهیه نودل با بادام زمینی و زنجبیل
ابتدا قابلمه آب را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید بجوشد، سپس نودل را بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بجوشانید و آبکش نمایید.
در این میان پیازچه و بادام زمینی بو داده شده را خرد کرده و زنجبیل را رنده کنید.
آب لیمو را بگیرید و پوست آن را رنده کنید، سپس کاسه ای بردارید و همه مواد را داخل آن خوب مخلوط کنید.
نودل را بعد از آبکش کردن در ظرف سرو بکشید و سسی را که آماده کرده اید روی آن بریزید و خوب مخلوط نمایید.
نودل بادام زمینی و زنجبیل آماده است آن را به سبک خودتان تزیین کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد نودل با بادام زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
نودل با بادام زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .