آموزش طرز تهیه نودل مرغ و سبزیجات تایلندی
نودل یکی از خوش طعم ترین و جذابترین غذاهایی است که در کشورهای آسیایی مثل کره، تایلند، ژاپن و مالزی سرو می شود و امروزه طرفداران زیادی را در سرتاسر جهان دارد به طوری که کمتر فردی را می توان یافت که اسم نودل به گوشش نخورده باشد. نودل بهطورکلی به شکل نوارهای بلند مشابه به اسپاگتی است و خیلی راحت طبخ می شود. در این بخش از آشپزخانه پلاس وی طرز تهیه نودل تایلندی را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه نودل مرغ و سبزیجات تایلندی
مواد لازم | میزان لازم |
نودل | دو بسته |
سینه مرغ | یک سوم فنجان |
سویا سس | یک چهارم فنجان |
سرکه بالزامیک | یک قاشق غذاخوری |
سیر | سه حبه |
زنجبیل رنده شده | یک قاشق غذاخوری |
پیازچه خرد شده | چند عدد |
کنجد برشته شده | یک دوم قاشق چای خوری |
کلم بروکلی خرد شده | یک و یک دوم فنجان |
پیازخرد شده | یک فنجان |
فلفل قرمز | یک فنجان |
قارچ خرد شده | یک فنجان |
روش تهیه نودل مرغ و سبزیجات تایلندی
- درون قابلمه ای آب بریزید تا به جوش آید.
- رشته های نودل را درون قابلمه ریخته و بگذارید، حدود 3-4 دقیقه بپزید.
- نودل را آبکش کرده و کمی آب سرد روی آن بریزید.
- مرغ، سویا سس، سرکه بالزامیک را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید.
- یک تابه عمیق را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن کلزا را در آن گرم کنید.
- ترکیب مرغ و سس و سرکه را درون تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شود.
- کلم بروکلی، پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ ها را درون همان تابه بریزید و حدود 4-5 دقیقه هم بزنید.
- سیر و زنجبیل را اضافه کرده و یک دقیقه با مواد هم بزنید.
- در این مرحله نودل های آبکش شده را نیز به سایر مواد اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شود.
- غذای خود را با پیازچه سبز و دانه کنجد تزئین و نوش جان کنید.