طرز تهیه های بای بای خانگی
بیسکویت های بای یکی از پرطرفدارترین بیسکویت ها می باشد که در ایران بسیار محبوب است . این بیسکوئیت طرز تهیه آسانی دارد شما می توانید به راحتی آن را برای عصرانه خود تهیه کنید.
مواد لازم های بای
مواد لازم | میزان لازم |
آرد | 210 گرم |
پودر قند | 100 گرم |
کره | 150 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
نشاسته ذرت | 3 ق غ |
بکینگ پودر | 1/4 ق چ خ |
پودر کاکائو | 1 ق غ |
وانیل | 1/4 ق چ خ |
شکلات چیپسی | به میزان لازم |
طرز تهیه بیسکویت های بای
مرحله اول :
ابتدا فر را روشن کنید تا بادمای 180 درجه گرم شود. سپس کره را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود.
مرحله دوم :
آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت را باهم مخلوط و سه مرتبه الک کنید و در یک ظرف مناسب بریزید.
مرحله سوم :
1 قاشق غذا خوری از مخلوط آرد بردارید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم :
کره ای که به دمای محیط رسیده است را ریز خرد کنید و با همزن به همراه پودر قند هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. حواستان باشد حین هم زدن دور گیری نیز بکنید.
مرحله پنجم :
تخم مرغ و وانیل را نیز به این مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
مرحله ششم :
مخلوط آردی را که تهیه کرده ای را کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا ترکیب شوند.
مرحله هفتم :
مواد راه به دو قسمت تقسیم کنید. به نصف آرد پودر کاکائو و به نصف دیگر آن آن 1 قاشق آردی که سوا کرده اید را اضافه کنید و هم بزنید. اگر خمیر شل بود می توانید مقداری آرد دوباره به مواد اضافه کنید زیرا خمیر نباید ترک ترک شود.
مرحله هشتم :
از خمیر گلوله کوچکی تهیه کنید و داخل هر گلوله شکلات چیپسی قرار دهید و مانند اشک به آن فرم دهید.
مرحله نهم :
گلوله ها را کنار هم بچینید و با پشت قاشق کمی روی آن را فشار دهید تا ضخامتش کمتر شود سپس سینی آماده شده را برای 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله دهم :
بعد از 15 دقیقه از یخچال خارج کنید و در فر از قبل گرم شده قراره دهید . حدود 15 الی 20 دقیقه زمان برای این کار کافی است زمانی که های بای ها از روی سینی فر جدا شود یعنی پخته شده است. پس از خنک شدن می توانید سرو کنید.