وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “پاستا با سس آلفردو و مرغ” + نکات تهیه مهم پاستا

طرز تهیه “پاستا با سس آلفردو و مرغ” + نکات تهیه مهم پاستا

پاستا از جمله مشهور ترین غذاهای دنیای آشپزی می باشد که با سس آلفردو و مرغ نیز می توان آن را تهیه و سرو نمود.

 پاستا پنه با سس آلفردو

پاستا با سس آلفردو یکی از غذاهای بین المللی و پرطرفدار میان ایرانیان می باشد. پاستا آلفردو به شدت طعم خاص و بی نظیری دارد. پاستا پنه از غذاهای مخصوص و پر طرفدار ایتالیایی می باشد. طرز تهیه پاستا با سس آلفردو را در این بخش از آشپزخانه پلاس وی بخوانید. 

پاستا پنه

مواد لازم پاستا آلفردو

مواد لازم میزان لازم
پاستا 300 گرم
سینه مرغ(فیله) 1 عدد
قارچ 300 گرم 
کره 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون 1 یا 2 قاشق غذا خوری
شیر 1 پیمانه

پاستا

مواد لازم سس پاستا آلفردو

مواد لازم میزان لازم
خامه 1 پیمانه
سیر 2 حبه
پنیر پارمزان 1 پیمانه
جعفری تازه 1/6 پیمانه
کره 1/4 پیمانه

سس آلفردو

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو 

مرحله اول : 

برای تهیه پاستا آلفردو ابتدا سینه مرغ را شسته و فیله کنید و با کمک یک چاقو فیله مرغ را به صورت نواری نازک برش دهید.شما می توانید فیله را برش ندهید و درسته مزه دار کنید. نکته حائز اهمیت این است که شما می توانید مرغ را به صورت مکعبی برش بزنید و با پاستا ترکیب کنید. 

فیله کردن مرغ

مرحله دوم : 

تکه های مرغ را در ظرف گودی بریزید و به همراه روغن زیتون ، فلفل سیاه و نمک مزه دار کنید. 

افزودن ادویه به فیله

مرحله سوم : 

مرغ ها را ماساژ دهید تا کاملا ادویه و روغن زیتون به خورد تکه های مرغ برود. مرغ مزه دار شده را سلفون بکشید و حدود 1 ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند و کمی نرم شود.سعی کنید برش های مرغ بسیار درشت نباشد.

مزه دار کردن فیله

مرحله چهارم : 

قارچ ها را با کمک یک دستمال خیس تمیز کنید سپس با کمک چاقو پوست رویی آن را بگیرید و به صورت ورقه ای متوسط خرد کنید. 

خرد کردن قارچ

مرحله پنجم : 

قارچ ها را با شعله زیاد با مقداری روغن تفت دهید. علت شعله زیاد این است که قارچ آب نیندازد. 

تفت دادن قارچ

مرحله ششم : 

مرغ ها را از یخچال خارج کنید و در تابه ای مناسب با حجم مواد با روغن خود مرغ آن ها را سرخ کنید.

 سرخ کردن مرغ

مرحله هفتم : 

1/4 پیمانه کره را در تابه ای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم آن را ذوب کنید سپس 2 حبه سیر را ریز ریز رنده کنید و در کره آب شده تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

تفت دادن سیر

مرحله هشتم : 

1 پیمانه خامه را نیز به سیر رنده شده تان اضافه کنید و تفت دهید تا کمی باز شود. شما می توانید برای راحتی کار شیر و خامه را از قبل بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد سپس در ظرف مناسبی این دو را با کمک همزن ترکیب کنید سپس به سیر و کره اضافه کنید.

افزودن خامه

مرحله نهم : 

شیر را که از قبل از یخچال خارج کرده اید را به خامه اضافه کنید و با کمک همزن مرتب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و خامه گلوله گلوله نشود. بهتر است با کمک همزن دستی این کار را انجام دهید. اگر میزان شیر کم بود می توانید اندکی به آن اضافه کنید. 

افزودن شیر

مرحله دهم : 

پنیر پارمزان را نیز به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید.نکته قابل توجه در این مرحله میزان پنیر است ، پنیر را آرام آرام به سس اضافه کنید و سعی کنید سس را بیش از حد غلیظ نکنید. 

افزودن پنیر پارمزان

مرحله یازدهم : 

مقدار اندکی نمک و فلفل سیاه به این سس اضافه کنید و هم بزنید. اگر دوست ندارید که سیر خام به سس اضافه کنید در این مرحله می توانید از پودر سیر استفاده کنید. برخی افراد از فلفل قرمز و آویشن نیز در این مرحله استفاده می کنند.

افزودن ادویه

مرحله دوازدهم : 

جعفری را به صورت ریز ریز خرد کنید و به سس اضافه کنید. این مرحله کاملا به دلخواه شما است اگر طعم جعفری را دوست ندارید میتوانید اضافه نکنید.

 افزودن جعفری

مرحله سیزدهم : 

قابلمه ای را پر از آب کنید و بگذارید تا بجوشد. 

آب جوش

مرحله چهاردهم : 

مقداری روغن به همراه نمک به آب جوش اضافه کنید.

افزودن نمک و روغن

مرحله پانزدهم : 

پاستا ها را به آب جوش اضافه کنید و هم بزنید سپس بگذارید تا به میزان دلخواه تان نرم شود. میزان پخت پاستا نیز به دلخواه است ما می توانید هم خام‌تر و هم پخته‌تر از حد نرمال پاستا ها را بپزید.

طبخ پاستا

مرحله شانزدهم : 

مرغ های سرخ شده را به سس آلفردو اضافه کنید. اگر نمی خواهید  که مرغ  ها را با پاستا ترکیب کنید و روی پاستا بچینید باید این مرحله را حذف کنید.

افزودن مرغ

مرحله هفدهم : 

قارچ های سرخ شده را نیز به سس اضافه کنید و هم بزنید. 

افزودن قارچ

مرحله هجدهم : 

پاستا های پخته شده را آبکش کنید. 

آبکش کردن

مرحله نوزدهم : 

پاستا های آبکش شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستا ها برود. می توانید نصف لیوان از آب پاستا در حال جوش کنار بگذارید و در این مرحله به سس اضافه کنید تا سس کمی آبکی تر شود. 

افزودن پاستا

مرحله بیستم : 

وقتی به غلظت دلخواهتان رسید شعله را خاموش کنید و سرو کنید. نکته مهم هنگام سرو پاستا پس از افزودن پاستا به سس بلافاصله باید آن را سرو کنید در غیر این صورت سس آلفردو می ماسد و ظاهر و طعم جذابی نخواهد داشت.

پاستا آلفردو

مرحله بیست و یکم : 

شما می توانید این غذای لذیذ را به کمک جعفری و گوجه گیلاسی تزیین کنید. 

تزیین پاستا

نکات مهم در تهیه پاستا با سس آلفردو 

شما می توانید از آویشن در تهیه سس آلفردو نیز استفاده کنید که طعم بی نظیری به سس می دهد. 

اگر طعم سیر تازه را دوست ندارید می توانید از پودر سیر استفاده کنید. 

در مصرف کره دقت کنید زیرا استفاده زیاد از کره مزه پاستا را تغییر می دهد.

شما می توانید فیله بدون خرد کردن مزه دار کنید و سرخ کنید سپس به صورت نواری برش دهید و روی پاستا بگذارید.  

استفاده از آب پاستا پخته شده باعث رقیق‌تر شدن سس و خوشمزه تر شدن آن می شود. 

می توانید اندکی آب لیمو به قارچ در حال تفت دادن اضافه کنید. 

افزودن جعفری به پاستا دلخواه است شما می توانید اضافه نکنید. 

نکات تکمیلی در مورد پاستا با سس آلفردو و مرغ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پاستا با سس آلفردو و مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع