مواد لازم برای پاستا عربیتا با بادمجان بریانی
- بادمجان 1 عدد بزرگ:600 گرم
- روغن زیتون
- سیر (ریز شده):4 حبه
- گوجه فرنگی (خرد شده کنسرو):900 گرم
- دانه فلفل قرمز:1 قاشق چایخوری
- پاستا (صدفی):450 گرم
طرز تهیه پاستا عربیتا با بادمجان بریانی
ابتدا پاستا را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید. در این فاصله تابه ای را روی حرارت قرار داده و سیر خرد شده را با روغن زیتون سرخ کنید، نمک و فلفل را بریزید و خوب تفت دهید ،
گوجه را خرد کرده و بریزید ، سپس دانه فلفل قرمز را بیافزایید و اجازه دهید سس بجوشد و غلیظ شود.
در این بین بادمجان ها را خرد کرده و داخل سینی فر که با فویل پوشانده اید بریزید و کمی روغن زیتون و نمک و فلفل بریزید و در فری که با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم شده بگذارید تا برای 20 دقیقه بریانی شود.
بعد از ده دقیقه بادمجان ها را بیرون آورده و برگردانید تا طرف دیگر آن ها هم پخته شود.بادمجان های پخته شده را از فر خارج کرده و داخل سس عربیتا بریزید و با هم مخلوط کنید.
پاستا را داخل ظرف مورد نظر بکشید و مخلوط سس و بادمجان را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا عربیتا با بادمجان بریانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پاستا عربیتا با بادمجان بریانی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .