وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “پاستا عربیتا با بادمجان بریانی”

طرز تهیه “پاستا عربیتا با بادمجان بریانی”

شاید با شنیدن نام عربیتا احساس کنید که این غذا برای کشور های عربی باشد اما باید بگوییم خیر،عربیتا صرفا به معنی تند و تیز است و این پاستا همانند اکثر پاستاها اصالتی ایتالیایی دارد.طرز تهیه پاستا عربیتا را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

مواد لازم برای پاستا عربیتا با بادمجان بریانی

  • بادمجان 1 عدد بزرگ:600 گرم
  • روغن زیتون
  • سیر (ریز شده):4 حبه
  • گوجه فرنگی (خرد شده کنسرو):900 گرم
  • دانه فلفل قرمز:1 قاشق چایخوری
  • پاستا (صدفی):450 گرم
پاستا عربیتا

طرز تهیه پاستا عربیتا با بادمجان بریانی

ابتدا پاستا را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید. در این فاصله تابه ای را روی حرارت قرار داده و سیر خرد شده را با روغن زیتون سرخ کنید، نمک و فلفل را بریزید و خوب تفت دهید ،

گوجه را خرد کرده و بریزید ، سپس دانه فلفل قرمز را بیافزایید و اجازه دهید سس بجوشد و غلیظ شود.

در این بین بادمجان ها را خرد کرده و داخل سینی فر که با فویل پوشانده اید بریزید و کمی روغن زیتون و نمک و فلفل بریزید و در فری که با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم شده بگذارید تا برای 20 دقیقه بریانی شود.

بعد از ده دقیقه بادمجان ها را بیرون آورده و برگردانید تا طرف دیگر آن ها هم پخته شود.بادمجان های پخته شده را از فر خارج کرده و داخل سس عربیتا بریزید و با هم مخلوط کنید.

پاستا را داخل ظرف مورد نظر بکشید و مخلوط سس و بادمجان را روی آن بریزید و سرو کنید.

پاستا عربیتا با بادمجان بریانی 

نکات تکمیلی در مورد پاستا عربیتا با بادمجان بریانی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پاستا عربیتا با بادمجان بریانی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع