وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “پیتزا گوشت و قارچ” خانگی با فر و بدون فر

طرز تهیه “پیتزا گوشت و قارچ” خانگی با فر و بدون فر

پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئنید از مواد مرغوب استفاده می کنید و غذای سالمی برای خانواده تان تهیه خواهید کرد.

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ به دو روش با فر و بدون فر

پیتزای قارچ و گوشت یکی از محبوب ترین پیتزا ها در کنار پیتزا مرغ ، پیتزا مخلوط و انواع دیگر پیتزا هاست و ما در این مطلب 2 نوع طرز تهیه پیتزای قارچ و گوشت ارائه داده ایم تا همه بتوانند مزه این پیتزای خوشمزه را بچشند و از خوردنش لذت ببرند.پس با ما همراه باشید.

دستور تهیه پیتزای قارچ و گوشت با فر :

مواد اولیه این پیتزا برای 3 نفر آماده شده است شما می توانید برای نفرات بیشتر و یا کمتر مواد اولیه را به نسبت کم یا زیاد کنید.

مواد لازم پیتزا گوشت و قارچ :

  • خمیر پیتزا آماده : 3 عدد
  • قارچ : 5 عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای : 2 عدد متوسط
  • پیاز : 1 عدد متوسط
  • پنیر پیتزا : 500 گرم رنده شده
  • پنیر ورقه ای : 5 عدد
  • گوشت چرخ کرده : 400 گرم
  • پودر پاپریکا : 1 قاشق مرباخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت با فر :

برای تهیه پیتزا قارچ و گوشت ابتدا مقداری روغن درون تابه ای میریزیم و روی شعله قرار میدهیم و بعد از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به آن اضافه می کنیم.

پیتزا گوشت و قارچ

وقتی پیاز خوب تفت داده شد و رنگ آن تغییر کرد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

پیتزای گوشت و قارچ

وقتی گوشت آب انداخت زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم ،فقط این نکته را یادتان باشد که گوشت را کامل نپزید و حدود 20 درصد از پخت شدن آن را به زمانی که درون فر قرار می گیرد اختصاص دهید.

پیتزا قارچ و گوشت

سپس فلفل دلمه ای های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و مقداری آن را به همراه گوشت چرخ کرده تفت می دهیم.

پیتزای قارچ و گوشت

بعد از آن قارچ را اضافه می کنیم و دوباره مواد را مخلوط می کنیم و تفت می دهیم و بعد پودر پاپریکا را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

پیتزای گوشت

حال مواد پیتزا آماده است و باید با سس مخصوص آن را مخلوط کنیم، برای سس نیز می توانید از سس کچاپ ،سس مایونز و سس خردل استفاده کنید.

بعد از اینکه مواد با سس آغشته شد نوبت پنیر ورقه ای خرد شده است تا آن را به مواد پیتزا اضافه کنیم و خوب مخلوط کنیم تا تمام گوشت چرب شود و خشک باقی نماند.در این مرحله مواد پیتزا آماده شده است و نوبت آماده‌سازی خمیر پیتزا می باشد.

پیتزا

سپس مقداری سس کچاپ به مانند تصویر زیر روی خمیر پیتزا می ریزیم و روی تمام سطح خمیر پخش می کنیم تا خمیر خشک نباشد.

خمیر پیتزا

بعد یک لایه نازک پنیر پیتزا را به صورت یکنواخت روی خمیر میریزیم.

پیتزا گوشت

سپس مواد را به صورت مرتب روی خمیر میریزیم و در سطح خمیر پخش می کنیم.

پیتزای قارچ و گوشت خانگی

بعدنوبت اضافه کردن پنیر پیتزا روی مواد است و باید بیشتر از پنیری که به زیر مواد ریختیم به روی مواد بریزیم و می توانیم در این مرحله مقداری آویشن برای خوش عطر کردن آن روی مواد بریزیم.

پیتزای گوشت خانگی

برای تزیین می توانید از گوجه و زیتون استفاده کنید.بعد از آن می توانید آن را درون فر گذاشته و حدود 10 الی 15 دقیقه بعد میل بفرمایید.

پیتزای قارچ و گوشت

نکات  تهیه پیتزا قارچ و گوشت در فر :

  1. سعی شود مایه پیتزا مقداری زنده باشد تا زمانی که درون فر قرار می گیرد حالت خشک پیدا نکند.
  2. فر را حدود 30 الی 45 دقیقه قبل در دمای 300 درجه قرار دهید.
  3. بهتر است ابتدا پیتزا حدود 6 دقیقه در طبقه پایین فر باشد تا حرارت خوبی را جذب کند  سپس بعد از برشته شدن کف نان آن را به طبقه های بالای فر انتقال دهید.

دستور تهیه پیتزای قارچ و گوشت بدون فر :

مواد لازم پیتزای گوشت و قارچ :

  • خمیر پیتزا :2 عدد
  • گوشت چرخ کرده :350 گرم
  • رب :دو قاشق غذاخوری
  • پیاز :یک عدد متوسط
  • سیر:له شده دو حبه
  • فلفل دلمه :به میزان لازم
  • نمک، فلفل، آویشن :به میزان لازم
  • قارچ :100گرم
  • پنیر پیتزا : به میزان دلخواه
پیتزای قارچ و گوشت بدون فر

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت بدون فر :

 مرحله اول:

برای درست کردن پیتزا گوشت و قارچ ابتدا مواد روی پیتزا را با هم بپزید و کنار بگذارید ، سپس خمیر را آماده کرده و مواد را روی آن بریزید و بپزید.

 مرحله دوم:

یک عدد پیاز متوسط را پوست گرفته و خرد کنید ، سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود.

پیاز را داخل تابه بریزید و سرخ کنید، در ادامه سیر را له کرده و اضافه نمایید. زمانی که عطر سیر بلند شد گوشت چرخ شده را هم بریزید و تفت دهد تا سرخ شود.

مرحله سوم:

در مرحله بعد رب را افزوده و نمک و فلفل را بریزید ، وقتی رب سرخ شد و رنگ داد نصف پیمانه آب بریزید و هم بزنید و برای چند دقیقه اجازه دهید مواد پخته و آب آن کاملا جمع شود.

مرحله چهارم:

در این میان قارچ ها را خرد کرده و برای جلوگیری از سیاه شدن آن کمی آبلیمو اضافه کنید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و فلفل دلمه ای خرد شده و قارچ را بریزید و با حرارت بالا سرخ کنید در این فاصله خمیر را به این شکل آماده نمایید:کاسه ای بردارید و تخم مرغ را داخل آن هم بزنید تا باز شود ، سپس ماست و روغن را افزوده و مخلوط کنید.

مرحله پنجم:

آرد را در کاسه دیگری ریخته و با بکینگ پودر و نمک مخلوط کرده و بعد از الک کردن داخل مخلوط تخم مرغ بریزید و هم بزنید تا خمیر حاصل شود. دست خود را چرب کرده و خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه باز کنید تا سه دایره با قطر 30 سانتی‌متر درست شود. تابه را چرب کرده و خمیر را داخل آن پهن کنید ، در تابه را ببندید و با حرارت ملایم برای 5 دقیقه خمیر را بپزید.

 مرحله نهایی:

بعد از 5 دقیقه در تابه را بردارید و مخلوط گوشت را روی خمیر بریزید ، سپس مخلوط قارچ و فلفل را افزوده و آویشن و پنیر بپاشید.

در تابه را بگذارید و پیتزا را برای 10 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزید. بعد از 10 دقیقه پیتزا را چک کنید اگر به پخت ایده آلتان رسیده بود آن را بعد از خنک شدن برش زده و سرو نمایید.

پیتزای گوشت و قارچ خانگی

نکات تکمیلی در مورد پیتزا گوشت و قارچ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پیتزا گوشت و قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع