طرز تهیه چیز کیک یخچالی خانگی :
چیز کیک یخچالی یک دسر خوشمزه است که میتونید به راحتی آن در منزل تهیه کنید، پس با پلاس وی همراه باشید تا دستور تهیه این کیک خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم چیزکیک یخچالی:
- آرد:300 گرم
- تخم مرغ:1 عدد
- وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
- پودر قند:80 گرم
- روغن (صاف 50):150 گرم
مواد لازم برای رویه چیز کیک:
- پودر ژلاتین:17 گرم
- شیر:250 سی سی
- خامه قنادی:250 گرم
- پنیر خامه ای:250 گرم
دستور تهیه چیز کیک یخچالی:
ابتدا روغن و پودر قند را در ظرفی بریزید و با دور کند هم زن بزنید تا با هم مخلوط شوند. در مرحله بعد وانیل را افزوده و یک عدد تخم مرغ را داخل مواد بشکنید و مجدد هم بزنید تا کاملا یکدست شود. آرد را از قبل الک کرده و کم کم به موادتان اضافه کنید و با یک لیسک هم بزنید تا آرد به خورد مواد رفته و خمیر کیک آماده شود. خمیر بدست آمده را با دست ورز دهید تا نرم شود. قالب را که ترجیحا باید از نوع کمربندی باشد را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار داده و با دست آن را پهن کنید تا صاف و یکنواخت شود. با کمک یک چنگال روی سطح خمیر سوراخ هایی ایجاد کنید تا در زمان پخت خمیر بالا نیاید. خمیر را برای نیم ساعت تا 40 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه گرم شده بپزید تا سطح آن طلایی شود.
در این میان مواد رویه را آماده کنید، برای این کار ابتدا پودر ژلاتین را داخل مقداری آب سر ریخته و هم بزنید سپس آن را روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا حل شود. در این میان پنیر خامه ای ، پودر قند و خامه را در ظرفی بریزید و با همزن دستی آن را مخلوط نمایید. در ادامه ژلاتین حل شده را افزوده و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. مواد آماده شده را روی خمیری که پخته و خنک شده بریزید و با یک کاردک روی آن را صاف کنید و در یخچال بگذارید تا سفت شود. در این فاصله ژله آلبالو و یا توت فرنگی را آماده کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. در آخر ژله را روی کیک بریزید و دوباره به یخچال برگردانید تا ژله ببندد. برای تزیین میتوانید از مقداری خامه فرم گرفته و آلبالو استفاده نمایید.
نکته :می توانید به جای تهیه خمیر از بیسکویت آماده استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد چیز کیک یخچالی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
چیز کیک یخچالی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .