طرز تهیه ژله رولی
ژله یکی از راحت ترین دسر هایی است که علاوه بر طعم بسیار خوشمزه ظاهری زیبا و جذاب دارد، استفاده از بستنی در ژله های رولی زیبایی و مزه بسیار خوبی به این دسر پرطرفدار می دهد.
مواد لازم برای درست کردن ژله رولی
- ژله در رنگ دلخواه :یک بسته
- آب جوش:کمتر از یک لیوان
- بستنی وانیلی :یک دوم لیوان
آموزش مرحله ای درست کردن ژله رولی
برای درست کردن این ژله ابتدا ژلاتین را در ظرف استیل ریخته آب جوش را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل شود ، بهتر است برای حل شدن ژلاتین آن را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده خوب هم بزنید تا تکه های ژله باقی نماند.
میتوانید برای تنوع بیشتر از چند رنگ ژله استفاده نمایید.
در این مرحله بستنی را از فریزر بیرون بیاورید داخل ژله قرار دهید و صبر کنید تا حل شود ، مواد را خیلی هم نزنید ، یک قالب مستطیلی با ابعاد 20 در 30 را آماده کرده همه جای آن را با سلفون بپوشانید.
حالا مواد ژله را داخل قالب بریزید و برای 45 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا ببندد بعد از گذشتن این زمان قالب را از یخچال بیرون آورده با یک چاقوی تیز برشهای موازی روی ژله ایجاد کرده و هر برش را رول کنید.
بعد از اینکه همه ژله را رول کردید آن را در دیس پذیرایی بچینید و با شکلات های رنگی تزیین نمایید و ژله ها را به مدت 2 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا خوب بسته شود.
نکات تکمیلی در مورد ژله رولی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
ژله رولی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .