موادلازم:
گوشت راسته گوساله 1 کیلو
فلفل سبز دلمه ای 3 عدد
پیاز 3 عدد
کره 111 گرم
فلفل و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت فیله پاک کرده را از طول به طول انگشت، به یک اندازه میبریم و بعد آن را از قطر به دو تا سه قسمت تقسیم می نماییم. یکی از پیازها را رنده کرده آب آن را با 2 قاشق روغن زیتون و کمی فلفل مخلوط می نماییم و گوشت را چند ساعت در این سس می خوابانیم. در صورت نداشتن فرصت ، کافی است گوشت را با این سس مخلوط کنیم بعد گوشت را به ترتیبی که یک تکه گوشت یک تکه فلفل و یک تا دو پر پیاز به سیخ میکشیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی روی کباب کمی کره آب کرده می مالیم و در اواخر طبخ کمی نمک به دو طرف سیخ ها می پاشیم. بعد از آماده شدن با همان سیخ در دیس قرار می دهیم و کمی کره روی کباب ها می گذاریم.
این غذا برای 6 نفر کافی است.
نکات تکمیلی در مورد کباب یونانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کباب یونانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .