مواد لازم برای کنگر ماست یا بورانی کنگر
- کنگر پاک شده :نیم کیلوگرم
- ماست:2 /1 و2 پیمانه
- سیر:1 بوته
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- آب :2 /1 پیمانه
- گل سرخ :برای تزئین
طرز تهیه کنگر ماست یا بورانی کنگر
کنگرها را پس از شستن به صورت نوارهایی به طول 5 سانتی متر یا 2 بند انگشت خرد کنید.
حبه های یک بوته سیر را با پوست از هم جدا کنید و داخل ظرف آب سرد بریزید و بگذارید چند ساعت خیس بخورد تا به راحتی پوست آنها از هم جدا شوند.
سپس پوست سیرها را کنده و ریز رنده کنید.
تابه گود را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود؛
بعد کنگرهای خردشده را داخل روغن تفت دهید.
تا سرخ شوند، سپس سیرهای رنده شده را به همراه کمی نمک و فلفل به کنگرها اضافه کنید و تفت دهید. بعد از 3 تا 5 دقیقه آب را در تابه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه بدهید تا کنگرها روی حرارت کم بپزند.
بعد از پخته شدن کنگرها در تابه را بردارید تا آب اضافی آن بخار شود.
در آخر ماست را اضافه کنید و بگذارید یک جوش ریز بزند. حرارت را خاموش کنید و وقتی که برانی کمی سرد شد، آن را با تزیین گل سرخ سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد كنگر ماست
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
كنگر ماست را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .