طرز تهیه کوفته انار و گردو شب یلدا:
کوفته انار و گردو یکی دیگر از کوفته های خوشمزه در میان انواع کوفته هاست.کوفته انار و گردو طعم لذیذی دارد و یک پیشنهاد فوق العاده برای پذیرایی در شب یلدا می باشد. البته این غذای خوشمزه را می توانید در زمان های دیگر هم تهیه کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.این کوفته ساده همانند کوفته های دیگر نکات و اصول ریزی دارد که باید رعایت شود. پس همراه پلاس وی باشید تا با طرز تهیه کوفته انار و گردو آشنا شوید.
مواد لازم کوفته انار خانگی :
مواد لازم | مقدار |
---|---|
گوشت چرخ کرده | نیم کیلو |
رب انار | 4 قاشق غذاخوری |
پیاز | 2عدد |
گردوی آسیاب شده | 1/2 پیمانه |
آرد نخودچی | 1 قاشق غذاخوری |
مرزه خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
آب انار | یک پیمانه |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | یک قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کوفته انار و گردو :
مرحله اول ( آماده سازی مواد اولیه)
ابتدا یکی از پیاز ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم و سپس یکی دیگر از پیاز ها را رنده کرده و آب آن را می گیریم و کنار می گذاریم تا در مراحل بعدی استفاده کنیم.
مرحله دوم
سپس یک کاسه مناسب انتخاب کرده و 500 گرم گوشت چرخ کرده و گردوی آسیاب شده را اضافه می کنیم و سپس پیاز رنده شده، یک قاشق مرزه خرد شده،2 قاشق رب انار، زردچوبه، آرد نخودچی، فلفل و نمک را اضافه میکنیم.
مرحله سوم
سپس مواد را به خوبی با دست ورز می دهیم تا کاملا با یکیدیگر ترکیب شوند و سپس روی آن را با نایلون پوشانده و حدود 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم
بعد از گذشت 30 دقیقه آن را از یخچال خارج کرده و شروع به درست کردن کوفته ها می کنیم و وسط هر کوفته چند دانه انار قرار می دهیم و کامل انارها را می پوشانیم و این کار را تا درست کردن تمام کوفته ها ادامه می دهیم.
مرحله پنجم
سپس تابه ای مناسب را روی شعله متوسط رو به بالا قرار داده و مقداری روغن می ریزیم و سپس دو طرف کوفته ها را تفت می دهیم وقتی هر دو طرف کوفته به خوبی سرخ شد آنها را خارج کرده و کنار بگذارید و بقیه کوفته ها را سرخ کنید.
مرحله ششم
قابلمه ای مناسب را انتخاب کرده و مقداری روغن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس پیازهایی که به صورت نگینی خرد کرده بودیم را اضافه میکنیم تا رنگ آنها طلایی شود و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و به خوبی تفت می دهیم و بعد از آن یک لیوان آب جوش و یک پیمانه آب انار را اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
سپس باقیمانده رب انار را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و سپس مقداری نمک اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید تا به جوش بیاید.
مرحله هشتم
وقتی مواد داخل قابلمه به جوش آمد کوفته ها را اضافه می کنیم و روغنی که از تفت دادن کوفته ها مانده را نیز اضافه کنید و دوباره درب قابلمه به مدت 30 دقیقه بگذارید تا بجوشد و کوفته ها آماده شود و نباید شعله را کم کنید و اجازه دهید تا با همان حرارت قبل بپزد.
مرحله نهم
پس از نیم ساعت که مشاهده کردید که سس غلیظ شده شعله را خاموش کنید و کوفته ها را خارج کنید و به صورت دلخواه تزیین کنید و با برنج سرو کنید و لذت ببرید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته انار
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کوفته انار را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .