وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “کوفته تبریزی با بلدرچین” شکم پر

طرز تهیه “کوفته تبریزی با بلدرچین” شکم پر

طرز تهیه “کوفته تبریزی با بلدرچین” شکم پر را در آشپزخانه پلاس وی یاد بگیرید و برای خانواده یک غذای ایرانی بسیار خوشمزه و لذیذ را تهیه کنید.

آموزش پخت کوفته تبریزی با بلدرچین

کوفته تبریزی یکی از انواع کوفته های معروف و سنتی ایران است که همانطور که از نامش مشخص است متعلق به شهره تبریز می باشد. این کوفته در شهرهای مختلف به مدل های مختلف هم پخته میشود و میدانید که مهمترین اصل در پخت کوفته ، وا نرفتن آن است که اگر قلق آن را مانند طبخ آبگوشت ، حلیم و یا ته چین مجلسی بلد باشید یک غذای خوب و لذیذ را خواهی داشت. در اکثر دستورات پخت کوفته ، وسط کوفته را با تخم مرغ ، گردو، زرشک و یا آلو پر میکنند تا لذیذ تر شود. این بار ما میخواهیم بلدرچین را امتحان کنیم. پس با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کوفته تبریزی با بلدرچین ،که به راحتی میتوانید با رعایت کردن چند نکته ساده بهترین کوفته شکم پر را درست کنید.

مواد لازم کوفته تبریزی با بلدرچین :

  • گوشت گوسفند :2 کیلو
  • بلدرچین :2 عدد
  • تخم مرغ :2 عدد
  • برنج :1/2 پیمانه
  • لپه پخته و چرخ شده :1/2 پیمانه
  • پیاز داغ عسلی  :1/2 پیمانه
  • پیاز رنده شده  :1/2 عدد
  • گلسرخ خشک - آویشن خشک - مرزه خشک با هم :  یک ق چ
  • تره تازه خرد شده :1  پیمانه
  • ادویه خورشی  :1  قاشق چایخوری
  • آرد نخود چی :2  قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی :2  قاشق غذاخوری
  • زغفران دم کرده :2 قاشق غذاخوری
  • آلو ، زردآلو ، زرشک و گردوکوفته تبریزی :  به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و ادویه :به مقدار لازم

کوفته تبریزی با بلدرچین شکم پر

طرز تهیه کوفته تبریزی با بلدرچین شکم پر:

مرحله اول:

 برای کوفته تبریزی با بلدرچین اول باید بلدرچین ها را تمیز کنید و داخل شکم آن نمک و  فلفل و به پوست آن زعفران دم کرده بمالید.

بعد در روغن تفت دهید و با گردو ، زرشک ، پیاز داغ ، آلو و زرد آلو شکم آن را پر کنید.

مرحله دوم:

گوشت را با گوشتکوب برقی ورز دهید تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند.

سپس به آن نمک ، فلفل و تمام  ادویه جات به همراه لپه  و برنج پخته و چرخ شده و پیاز عسلی شده ، اضافه کنید و دوباره ورز دهید.

مرحله سوم:

مقداری سبزی خشک و تره تازه داخل  پیاز داغ  بریزید و کمی آب و رب گوجه  به آنها اضافه کنید تا رنگ بگیرد.

مرحله چهارم:

مایه گوشت را به دو قسمت تقسیم کرده و میان هر کدام یک بلدرچین گذاشته و با دست گرد کنید تا بسته شود.سپس ان ها را داخل قابلمه سس قرار دهید  تا با حرارت ملایم بپزد.

دقت کنید هنگام گذاشتن کوفته ها داخل قابلمه سس ، آب در حال جوشیدن نباشد ، چون گوشت ترک میخورد.

کوفته تبریزی با بلدرچین

نکات تکمیلی در مورد کوفته تبریزی با بلدرچین

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کوفته تبریزی با بلدرچین را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع