طرز تهیه کوفته گردو با طعمی فوق العاده بینظیر
کوفته گردو یکی دیگر از کوفته های خوشمزه در کنار کوفته تبریزی ، کله گنجشکی و بسیاری از کوفته های دیگر است که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و بدون گوشت و به اندازه گردو درست میشود. مواد اولیه این کوفته ساده و خوشمزه همان طور که از اسمش پیداست گردو می باشد و بدون گوشت تهیه می شود.
مواد لازم برای کوفته گردو
- مغز گردو پودر کرده :300 گرم
- لپه پخته شده و پودر شده :300 گرم
- پودر نشاسته یا آرد گندم :یک قاشق سوپخوری
- تخم مرغ :2 تا 3 عدد
- تره خرد شده :نصف پیمانه
- ترخان و مرزه خشک شده :یک قاشق سوپخوری
- نمک فلفل زردچوبه :به میزان لازم
- پیاز ریز شده سرخ شده :یک عدد
طرز تهیه کوفته گردو
مرحله اول:
برای درست کردن کوفته گردو ،داخل کاسه ای بزرگ و گود ، تخم مرغ ها را بشکنید و به آنها پودر نشاسته ، مغز گردوی پودر کرده ، مرزه ، تره ترخان ، لپه پخته شده و نمک و فلفل اضافه کنید و حسابی با دست ورز دهید .
مرحله دوم:
سپس داخل قابلمه ای پیاز سرخ شده را با مقداری زرد چوبه بر روی حرارت تفت دهید و داخل آن یک لیتر آب بریزید و اجازه دهید آب به جوش بیاید.
مرحله سوم:
از مواد مخلوط شده به اندازه یک گردو بردارید و به صورت توپ قلقلی در بیاورید و داخل سس در حال جوش بریزید و با حرارت ملایم نیم ساعت آنها را بپزید.
بعد کوفته های آماده را در ظرف مورد نظر سرو کنید و روی آن را با گردو تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته گردو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوفته گردو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .