آموزش کوکو سبزی مجلسی با زرشک و مغز گردو
برای آنکه کوکو سبزی را کمی متفاوت و به نوعی مجلسی تر سرو کنید، کوکو سبزی مغزدار پیشنهاد خوبی است. طعم بینظیر این کوکو هیچ وقت از یادتان نخواهد رفت، کافیست با دستور تهیه ای که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی میخوانید، یک بار امتحانش کنید.
مواد لازم
مواد لازم | مقدار |
سبزی کوکو | 300 گرم |
کاهوی خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 5 عدد |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر | به مقدار لازم |
زرشک و مغز گردو برای مغز کوکو | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو سبزی مغزدار
- 5 عدد تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا کاملا یکدست شود.
- داخل ظرف دیگری، سبزی کوکو را به همراه 2 قاشق غذاخوری آرد، نمک فلفل زردچوبه و پودر سیر و 3 قاشق غذاخوری کاهو خرد شده ریخته و خوب مخلوط کنید.
- سپس تخم مرغها را اضافه و با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو کاملا یکدست شود.
- کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و زمانیکه کاملا داغ شد نصف مواد را داخل آن ریخته و پهن کنید.
- سپس وسط مایه کوکوی پهن شده داخل ماهیتانه، گردوی خرد شده و زرشک بریزید.
- حالا باقی مواد مایع کوکو را ریخته و کاملا پهن کنید تا روی آن را بپوشاند.
- درب تابه رو گذاشته و اجازه دهید خوب پخته و سرخ شود.
- بعد از پخت و سرخ شدن، با کمک بشقاب کوکو را برگردانید تا سمت دیگرش هم برشته شود؛ اینبار درب تابه را نبندید.
- منتظر بمانید تا سمت دیگر کوکو هم پخته و سرخ شود؛ کوکوی شما آماده است، نوش جان.