روش پخت کوکوی به
کوکو انواع مختلف دارد و کوکوی به هم یک نوع آن است. این کوکو بسیار خوشمزه و خوش طعم است و تفاوتش با کوکوهای دیگر در آن است که با میوه پخته شده تهیه میشود و همین امر سبب تنوع آن میشود. طرز تهیه کوکو به بسیار راحت و آسان است و مانند دیگر کوکو ها خیلی سریع هم پخته میشود.
مواد لازم برای کوکوی به:
- به :2 عدد
- آرد :2 تا 3 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ :4 عدد
- دارچین ، شکر و زعفران :به مقدار لازم
- روغن :به میزان لازم
طرز تهیه کوکوی به :
مرحله اول:
برای تهیه کوکوی به باید ابتدا میوه به را بشویید و آن را رنده کنید. تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
مرحله دوم:
آرد و شکر و دارچین را با تخم مرغ مخلوط کنید. به را همراه مواد دیگر به تخم مرغ ها افزوده و خوب به هم بزنید.
مرحله سوم:
روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید کاملا داغ شود.
از مواد کوکو با ملاقه در روغن بریزید و سرخ کنید. می توانید از قالب کوکو هم استفاده کنید تا کوکو های شما شکیل تر و هم اندازه باشند.
بعد از این که یک طرف آنها سرخ شد، برگردانید و طرف دیگر کوکو را سرخ کنید. کوکوها را در ظرف مناسبی بچینید و اطراف آن را با سبزیجات فصل و زیتون تزئین نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی به
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کوکوی به را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .