وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “کوکوی به” کوکوی از نوع میوه ها

طرز تهیه “کوکوی به” کوکوی از نوع میوه ها

اینبار تجربه متنوع با “کوکوی به” کوکوی از جنس میوه را به هیچ عنوان از دست ندهید.

روش پخت کوکوی به

کوکو انواع مختلف دارد و کوکوی به هم یک نوع آن است. این کوکو بسیار خوشمزه و خوش طعم است و تفاوتش با کوکوهای دیگر در آن است که با میوه پخته شده تهیه میشود و همین امر سبب تنوع آن میشود. طرز تهیه کوکو به بسیار راحت و آسان است و مانند دیگر کوکو ها خیلی سریع هم پخته میشود.  

مواد لازم برای کوکوی به:

  • به :2 عدد
  • آرد :2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ :4 عدد
  • دارچین ، شکر و زعفران :به مقدار لازم
  • روغن :به میزان لازم

کوکوی به

طرز تهیه کوکوی به :

مرحله اول:

برای تهیه کوکوی به باید ابتدا میوه به را بشویید و آن را رنده کنید. تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.

مرحله دوم:

آرد و شکر و دارچین را با تخم مرغ مخلوط کنید. به را همراه مواد دیگر به تخم مرغ ها افزوده و خوب به هم بزنید.
مرحله سوم:
روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید کاملا داغ شود.
از مواد کوکو با ملاقه در روغن بریزید و سرخ کنید. می توانید از قالب کوکو هم استفاده کنید تا کوکو های شما شکیل تر و هم اندازه باشند.
بعد از این که یک طرف آنها سرخ شد، برگردانید و طرف دیگر کوکو را سرخ کنید. کوکوها را در ظرف مناسبی بچینید و اطراف آن را با سبزیجات فصل و زیتون تزئین نمایید.

کوکوی به

نکات تکمیلی در مورد کوکوی به

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کوکوی به را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع