طرز تهیه کوکی ترک دار لیمویی
کوکی لیمویی یکی از کوکی های خوشمزه، خوش عطر و معروف بین المللی می باشد و بافت آن همانند شیرینی نارگیلی نرم و ترد است و به دلیل استفاده از لیمو ترش و پوست لیمو طعم و مزه ترش مانندی دارد که دستور تهیه آن را در این بخش از آموزش شیرینی پزی پلاس وی مشاهده می کنید.
مواد لازم کوکی ترک دار لیمویی
مواد لازم | میزان لازم |
تخم مرغ | 2 عدد |
شکر | 125 میلی لیتر |
روغن | 62 میلی لیتر |
آب لیمو ترش | 1/2 لیمو ترش |
پوست لیمو | 1 عدد |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
وانیل | 10 گرم |
زردچوبه | 1/2 قاشق چایخوری |
آرد | 3 فنجان |
پودر قند | 1 پیمانه |
طرز تهیه کوکی ترک دار لیمویی
برای تهیه این کوکی به روش زیر پیش بروید:
مرحله اول :
تخم مرغ و شکر را به مدت 3 الی4 دقیقه با دور تند همزن هم بزنید.
مرحله دوم :
روغن،لیمو ترش، پوست لیمو، زردچوبه را به همراه وانیل و بکینگ پودر به تخم مرغ اضافه کنید و با دور تند همزن روع به همزدن کنید تا مواد یکدست شود.
مرحله سوم :
در ادامه 2.5 پیمانه آرد را به صورت کنترل شده به مواد کوکی اضافه کنید و با لیسک شروع به همزدن بکنید با کمک لیسک خمیری که نه خیلی نرم و نه خیلی سفت می شود به دست آورید.
مرحله چهارم :
روی خمیر را بپوشانید و بگذارید تا 1الی 2 ساعت در یخچال بگذارید.اگر عجله دارید کافی است به مدت 15الی 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.
مرحله پنجم :
پس از خارج کردن از یخچال کوکی هایی به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید.
مرحله ششم :
کوکی ها را در مقدار زیادی پودر قند بغلطانید. 15-14 دقیقه در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید.