آموزش مرحله به مرحله کوکی کیک های گرم مغزدار کاراملی
مواد لازم برای کارامل
- آب 3 ق غ
- شکر 1 فنجان
- سیروپ ذرت 1 ق غ
- خامه قنادی یک چهارم فنجان
- کره 1 فنجان
مواد لازم برای کیک
- کره نصف فنجان
- شکر نصف فنجان
- شکر قهوه ای روشن نصف فنجان
- کره خامه ای بادام زمینی دو سوم فنجان
- تخم مرغ هم دما با اتاق 2 عدد بزرگ
- عصاره وانیل 1 ق چ
- آرد 1 فنجان
- بکینگ پودر 1 ق چ
- جوش شیرین یک چهارم ق چ
- نمک یک چهارم ق چ
طرز تهیه کارامل
آب ، شکر و سیروپ ذرت را روی حرارت بالا به جوش آورید و هر از گاهی هم بزنید و صبر کنید تا به رنگ کهربایی روشن درآید . سپس از روی حرارت برداشته خامه و کره را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا یکدست شود مراقب باشید بخار اولیه برخورد خامه با کارامل پوستتان را نسوزاند . سپس کناری بگذارید تا به دمای اتاق برسد و بعد از ان در یخچال بگذارید تا سرد شده خودش را بگیرد .
طرز تهیه کیک
6 عدد قالب مینی کیک را چرب کرده آرد پاشی کنید .
کره را به همراه شکر ها هم بزنید تا کرمی شد . در حین هم زدن کره بادام زمینی و سپس تخم مرغ ها را یکی یکی با کمی فاصله اضافه کنید . وانیل را هم با مواد مخلوط کنید .
در کاسه ای جدا گانه آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را الک کنید سپس به کره اضافه کرده هم بزنید تا اثری از آرد باقی نماند . 1 فنجان از خمیر را برداشته و مابقی آنرا به طور مساوی در قالب های مینی کیک بریزید . وسط هر کدام از قالب ها کمی خمیر را گود کرده و 2 ق غ از کارامل داخلش بریزید و با باقیمانده ی خمیر اطراف و روی کارامل را پر کنید . روی قالب ها را پوشانده و حداقل 3 ساعت در فریزر بگذارید تا خمیر سفت شود .
برای پخت فر را با دمای 205 درجه سانتیگراد گرم کنید . و کیک های یخ زده را به مدت 20 دقیقه در فر بپزد تا زمانی که رویشان پف کرده و طلایی شود . بعد از پخت 5 دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتند و سپس با کاردک اطرافشان را از قالب جدا کرده و کیک هاه را برگردانید و در ظرفهای مناسب گذاشته سرو نمایید .
نکات تکمیلی در مورد کوکی کاراملی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوکی کاراملی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .