طرز تهیه کیک خرمالو با آموزش دقیق و کامل
خرمالو یکی از میوههای پرخاصیت و خوشمزه پاییزی است که در این فصل سال فراوان یافت می شود. اگر جزو علاقمندان به این میوه نارنجی خوش طعم هستید، حتما کیک خرمالو با گردو و دارچین را با رسپی که در این بخش از آشپزخانه پلاس وی آورده ایم، امتحان کنید.
مواد لازم کیک خرمالو
مواد لازم | میزان لازم |
پوره خرمالو | 1 لیوان |
آرد قنادی | 2 لیوان |
شکر | 1 لیوان |
روغن مایع | ¾ لیوان |
تخم مرغ | 4 عدد |
مغز گردو | نصف لیوان |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق مرباخوری |
وانیل | نوک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک خرمالو
- فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن و اجازه دهید فر گرم شود.
- خرمالو را بشویید و پوست آن را به همراه کلاهک آن جدا کنید.
- گوشت خرمالو را جدا کرده و درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا میکس و پوره شود.
- در ظرفی مناسب تخم مرغ ها را بشکنید.
- تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون کاسه بریزید.
- مخلوط تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن برقی به مدت 5 تا 10 دقیقه بزنید تا بافت مواد کرم رنگ و کش دار شود.
- روغن مایع را درون مخلوط تخم مرغ بریزید.
- با دور تند همزن برقی مواد را در حد مخلوط شدن به مدت 1 دقیقه بزنید.
- پوره خرمالو را درون مخلوط تخم مرغ ریخته و مواد را در حد مخلوط شدن ترکیب کنید.
- درون ظرفی آرد و بکینگ پودر را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید.
- پودر دارچین را به آرد و بکینگ پودر افزوده و مخلوط نمایید.
- به تدریج و طی سه مرحله مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ و پوره خرمالو افزوده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
- مغز گردو خرد شده را درون مایه کیک خرمالو بریزید و به صورت دورانی و چرخشی مخلوط کنید تا یکدست شود.
- مایه کیک را درون قالب چرب شده بریزید.
- قالب را چند بار محکم روی سطح کار بکوبید تا هوای اضافی بین مایه کیک خارج شود و حباب ها از بین برود.
- قالب را طبقه وسط فر به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار دهید.
- برای اینکه بدانیم کیک ما پخته است یا خیر، آن را با خلال دندان چک کنید و اگر کیک به خلال دندان نچسبیده بود، یعنی کیک به طور کامل پخته است.
- کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
- کیک را از قالب خارج کنید.
- کیک را برش زده و به دلخواه تزئین نمایید.
نکات پیشنهادی برای پخت کیک خرمالو
- در صورت تمایل می توانید مغز گردو را حذف کنید.
- برای خوشمزه تر شدن کیک خرمالو از مواد اولیه تازه استفاده کنید.
- تخم مرغ و مواد کیک باید با محیط هم دما باشند.
- در پخت کیک در اندازه و میزان مواد اولیه دقت کنید.
- دما و درجه ی فرها با هم متفاوت است پس پخت کیک را با خلال دندان به روش بالا بررسی کنید.
- نیم ساعت اول پخت کیک هرگز در فر را باز نکنید زیرا پف کیک می خوابد.
- برای تزیین کیک می توانید پوره خرمالو را با یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کرده و استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد کیک خرمالو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک خرمالو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .