وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه کیک خرمالوی کشمشی خونگی، با و بدون فر

طرز تهیه کیک خرمالوی کشمشی خونگی، با و بدون فر

کیک خرمالو با کشمش یکی از خوشمزه ترین کیک های پاییزی است که می توانید به راحتی در منزل حتی بدون فر آن را تهیه و میل کنید.

طرز تهیه کیک خرمالو خانگی پف دار با کشمش

کیک میوه ای به سبک های متفاوتی قابل تهیه می باشد. کیک خرمالو با کشمش یکی از خوشمزه ترین کیک های میوه ای است که در تهیه آن از موادی چون آرد، شکر، تخم مرغ،خرمالوی رسیده، کشمش و... استفاده می شود. در این بخش از آشپزخانه پلاس وی طرز تهیه کیک خرمالو با کشمش در فر و بدون فر را آموزش می دهیم.

مواد لازم کیک خرمالو با کشمش

مواد لازم میزان لازم
پوره خرمالو 1 پیمانه
آرد سفید قنادی 3 پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شکر یک و نیم پیمانه
وانیل چند قطره
بکینگ پودر  1 قاشق غذاخوری سر صاف
پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری
کشمش 1 پیمانه

کیک خرمالو

مراحل طرز تهیه کیک خرمالو با کشمش داخل فر

  1. فر را روشن کنید تا گرم شود.
  2. در ظرفی تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا حجیم، سفید و کشدار شود.
  3. روغن مایع را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  4. پوره خرمالو را به مواد بیافزایید و مخلوط کنید.
  5. در ظرفی دیگر آرد، بکینگ پودر و دارچین را باهم مخلوط کنید.
  6. مخلوط آرد و بکینگ پودر و دارچین را سه بار الک کنید.
  7. مخلوط آرد را در دو مرحله به مایه تخم مرغ و دیگر مواد بیافزایید.
  8. برای هم زدن از همزن استفاده نکنید، بلکه با لیسک از یک جهت مایه کیک را مخلوط کنید تا پف کیک نخوابد.
  9. کشمش را به مایه کیک اضافه کرده و ترکیب کنید تا داخل مایه کیک پخش شود.
  10. قالبی را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب چرب شده بریزید.
  11. قالب را سه بار به سطح کار بکوبید تا هوای اضافی بین مایه کیک خارج شود.
  12. قالب را داخل فر قرار دهید.
  13. کیک شما باید با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزد.
  14. کیک را پس از پخت از فر خارج نمایید و صبر کنید تا خنک شود.
  15. کیک را داخل سینی سرو برگردانید.
  16. کیک را تزئین نموده و همراه با یک لیوان چای نوش جان کنید.

طرز تهیه کیک خرمالو

طرز پخت کیک خرمالو کشمشی بدون فر

شما می توانید کیک خرمالو و کشمش را بدون فر و درون قابلمه هم بپزید، برای پخت کیک خرمالو در قابلمه:

  • مایه کیک را داخل قابلمه بریزید.
  • دم کنی بگذارید.
  • قابلمه را روی حرارت کم با شعله پخش کن قرار دهید.
  • این کیک در قابلمه به مدت یک ساعت آماده خواهد شد اما برای اطمینان از پخت کیک، خلال دندان تمیز را داخل کیک فرو ببرید، اگر مواد به خلال نچسبید کیک پخته است.
  • کیک را پس از سرد شدن از قابلمه خارج و تزئین و نوش جان نمایید.

نکات تکمیلی در مورد کیک خرمالو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
کیک خرمالو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع