طرز تهیه کیک زبرا خانگی :
کیک زبرا یک کیک ساده و خوشمزه است که به سادگی تهیه می شود، این کیک با نام های دیگری همچون کیک دورنگ و کیک گور خری نیز شناخته می شود با پلاس وی همراه باشید تا طرز تهیه کیک زبرا را آموزش دهیم.
مواد لازم برای کیک زبرا:
- تخم مرغ:4 عدد
- آرد:400 گرم
- شکر:200 گرم
- روغن مایع:200 میلی لیتر
- شیر:130 میلی لیتر
- پودر کاکائو:2 ق غ
- بکینگ پودر:2 ق چ
دستور پخت کیک زبرا:
ابتدا 4 عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید تا تخم مرغ باز شود. حالا شکر را در چند مرحله افزوده و مجدد هم بزنید تا مایع کرم رنگ و یکدست شود. در ادامه روغن را افزوده و شیر را هم بریزید و هم بزنید. در مرحله بعد آرد را در چند نوبت به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به یکی از آن ها 2 قاشق پودر کاکائو اضافه کنید. قالب کیک را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید و مجدد چرب کنید.
حالا یک ملاقه از مایع سفید داخل قالب بریزید و روی آن یک ملاقه مایه کاکائویی اضافه کنید.
به همین ترتیب همه مواد را لایه به لایه بریزید و در آخر با یک عدد خلال دندان و یا چاقو روی کیک طرح بیاندازید. کیک را برای 50 دقیقه تا یک ساعت با دمای 175 درجه بپزید.
نکات تکمیلی در مورد کیک زبرا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
کیک زبرا را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .