طرز تهیه کیک شکلاتی کوکاکولا یا همان کیک کاکائویی کولا
یک پیشنهاد شکلاتی ویژه برای جشن تولدها و میهمانی های عصرانه ، امروز در آشپزخونه نمناک کیک شکلاتی کوکاکولا را انتخاب کرده ایم.
برای 12 تا 16 نفر
زمان آماده سازی 45 دقیقه
ارزش غذایی و مقدار مواد مغذی موجود برای هر نفر
- کالری 535
- چربی 29.3 گرم (17.6 اشباع شده )
- پروتئین 7.1
- کربوهیدرات59.4 گرم (شکر9.6 )
- فیبر2.4 گرم
- نمک 0.5 گرم
مواد مغذی کیک شکلاتی کوکاکولا
مواد اولیه کیک شکلاتی کوکاکولا :
- 120 گرم کره نرم
- 250 میلی لیتر نوشابه
- 250 گرم شکر قهوه ای تیره
- 120 گرم شکر قهوه ای تصفیه نشده
- 80 گرم پودر کاکایو
- 4 عدد تخم مرغ بزرگ
- 200 میلی لیتر آبدوغ
- 320 گرم آرد
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- برای رویه شکلاتی کیک
- 400 گرم شکلات، تقریبا خرد شده
- 100 میلی لیتر نوشابه
- 100 میلی لیتر آب
- 250گرم کره
- 50 گرم شکر تصفیه نشده
- پودر کاکائو ( اختیاری )
طرز تهیه و دستورالعمل پخت کیک شکلاتی کوکاکولا :
فر را با دمای 180 تا160 گرم کنید . ته قالب را کاغذ روغنی پهن کنید.
در یک پارچ ، 250 میلی لیتر نوشابه و 250 گرم شکر قهوه ای تیره را تا زمانی که شکر حل شود تکان دهید و کنار بگذارید.
با استفاده از همزن برقی ، 120 گرم کره و پودر قند را 3 - 4 دقیقه بزنید تا زمانی که رنگ آن روشن و بافت سبک پیدا کند. پودر کاکائو را الک کنید تا خمیر قهوه ای شکل گیرد.
در یک پارچ جداگانه تخم مرغ ها را با آبدوغ بزنید تا صاف و سپس به آرامی به خمیر کاکائو اضافه و مرتب بزنید. آرد و جوش شیرین را داخل مخلوط بریزید و بزنید. مخلوط نوشابه - شکر را در کاسه بریزید تا نرم شود.
خمیر را به طور مساوی داخل قوطی های کیک بریزید و بگذارید 25 تا 35 دقیقه بپزد بعد با خلال دندان به کیک بزنید . بگذارید 5 دقیقه داخل قالب خنک شود، سپس روی قفسه سیمی قرار دهید تا خنک شود.
برای رویه کیک ، شکلات را داخل کاسه بزرگ حرارت دهید. نوشابه آب، کره و شکر را در یک ماهی تابه بریزید تا کره به طور کامل ذوب شود و مخلوط شروع به جوشیدن کند . از روی حرارت بردارید و روی شکلات خرد شده بریزید. مخلوط به مدت یک دقیقه با گرمای شدیدی که دارد شکلات را ذوب می کند ، سپس با لیسک صاف کنید . روی کیک را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید به طور کامل خنک شود ، تا زمانی که سفت و سخت شود - باید حدود یک ساعت طول بکشد.
دستور پخت کیک شکلاتی کوکاکولا
زمانی که به طور کامل سرد شد به طور مساوی با یک چاقوی بزرگ به صورت افقی ببرید تا 4 تکه داشته باشید. وقتی روی کیک سفت شد، یک تکه آن را روی پایه کیک قرار دهید. با استفاده از یک پالت لایه نازکی از خامه روی آن بکشید ، سپس تکه دیگری روی آن قرار دهید و روی آن خامه بکشید . با باقیمانده تکه ها و آیسینگ و خامه کشی را تکرار کنید. کل کیک را بپوشانید . آن را سرو کنید.
این دستورالعمل برای یک کیک بزرگ است، بنابراین توصیه می کنیم شما ازقالب 20 سانتیمتر، ساندویچ استفاده کنید.
گام به گام، کیک را به طور مساوی تقسیم کنید:
کیک را ظرف 24 ساعت ببرید و در ظرفی در دار نگه دارید، و در مکان خنک نگه دارید.
کیک را می توانید تا 4 روز با پلاستیک برای مصرف دوباره بپوشایند و قبل ز سرو در دمای اتاق بگذارید.
نکات تکمیلی در مورد کیک شکلاتی کوکاکولا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کیک شکلاتی کوکاکولا را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .