دستور پخت کیک صبحانه خانگی
اگر از علاقه مندان به خوردن کیک هستید، میتوانید به راحتی و خیلی سریع با چند ماده در دسترس انواع کیک ها مثل کیک ساده ، کیک شکلاتی ، کیک وانیلی و بسیاری از کیک های معروف را در خانه تهیه کنید. در این مطلب برای شما طرز تهیه کیک صبحانه را آماده کردیم که نه تنها راحت است بلکه عطر و طعم لذیذی دارد و مطمئنا همه اعضای خانواده را برای خوردن یک کیک ترد و خوشمزه خانگی دور هم جمع میکند.
مواد لازم برای کیک صبحانه تابه ای
- آرد:150 گرم
- شکر :5 قاشق سوپ خوری
- روغن مایع:2 قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ:1 عدد
- شیر :1.2 پیمانه
- بیکینگ پودر :2 قاشق چای خوری
- وانیل :1.4 قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک صبحانه تابه ای
مرحله اول:
برای درست کردن کیک صبحانه ابتدا شکر ، وانیل و روغن را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب مخلوط نمایید.
سپس تخم مرغ ها را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
مرحله دوم:
در مرحله بعد شیر را به تدریج افزوده و مواد را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و بعد از الک کردن به مواد اضافه نمایید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
مرحله سوم:
تابه نچسبی را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، مایه کیک را داخل تابه بریزید و اجازه دهید کیک با شعله کم بپزد.
بعد از اینکه یک طرف کیک پخت آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم بپزد.
نکات تکمیلی در مورد کیک صبحانه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کیک صبحانه را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .