وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی

طرز تهیه کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی

کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است که شما می توانید آن را به راحتی در منزل بپزید.

آموزش درست کردن کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی

کیک کاکائویی با روکش کارامل طعم و مزه متفاوتی دارد و اگر به پخت انواع کیک های متنوع علاقه مند هستید بهتر است از پخت این کیک خوش طعم غافل نشوید.

مواد لازم برای کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی

  • آرد 2 فنجان
  • کاکائو دو سوم فنجان
  • جوش شیرین 1 و یک چهارم ق چ
  • بکینگ پودر یک چهارم ق چ
  • نمک 1 ق چ
  • کره نرم 1 و یک سوم فنجان
  • شکر 1 و دو سوم فنجان
  • شیر 1 و یک سوم فنجان
  • تخم مرغ بزرگ 3 عدد
  • عصاره وانیل نصف ق چ

مواد لازم برای آیسینگ کاراملی

  • شکر 4 فنجان
  • شیر 1 فنجان
  • کره نرم نصف فنجان
  • عصاره وانیل 1 ق چ
  • جوش شیرین یک هشتم ق چ
 
کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی

طرز تهیه کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . دو قالب 22 سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید .
آرد ، کاکائو ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و کناری بگذارید . کره و شکر را با هم مخلوط نموده 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرمی شود . تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده 3 دقیقه با سرعت بالای همزن بزنید . آرد و 1 و یک سوم فنجان شیر را به صورت متناوب در3 مرحله به مواد اضافه کرده هر بار هم بزنید تا یکدست شود . شروع و پایان کار باید با آرد باشد .
خمیر را به طور مساوی در دو قالب ریخت رویش را صاف کنید و به مدت 30 – 35 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد . بعد از پخت کمی که از حرارت افتاد کیک را روی توری سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود .
برای تهیه آیسینگ کاراملی :
3 فنجان شکر و شیر را با هم مخلوط نموده روی حرارت بگذارید تا به جوش آید . باقیمانده ی شکر را در تابه ای دیگر روی حرارت گذاشته و کاراملی کنید مراقب باشید که نسوزد و رنگش قهوه ای تیره شود . اگر از دماسنج آشپزخانه استفاده میکنید دما باید روی 160 درجه تا 180 درجه سانتیگراد برسد .
کارامل را به شیر و شکر در حال جوش اضافه کنید و به جوشاندن ادامه دهید تا غلیظ شود و دمایش به 115 درجه سانتیگراد برسد . کره ، وانیل و جوش شیرین را هم اضافه کرده مخلوط نمایید .
مخلوط داغ را با همزن برقی حدود 15 – 20 بزنید. بین دو لایه کیک را با این کارامل تا گرم است پر کنید . اگر کارامل خیلی غلیظ شده بود میتوانید کمی آب داغ به آن اضافه کنید . سپس روی کیک را با کارامل کاملا بپوشانید .
 
کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی

نکات تکمیلی در مورد کیک کاکائویی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کیک کاکائویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع