مواد لازم گراتین ژامبون و سیب زمینی
- سیب زمینی:1250 گرم
- ژامبون:150 گرم
- خامه:1 پیمانه
- شیر:⅓ پیمانه
- جوز هندی:به مقدار دلخواه
- کره:به مقدار لازم
طرز تهیه گراتین ژامبون و سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی ها را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. سپس آن را پوست گرفته و حلقه ای برش بزنید و کنار بگذارید.
در این فاصله تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا گرم شود، ژامبون ها را خرد کرده و در تابه سرخ نمایید.فر را با دمای 200 درجه روشن کنید تا گرم شود. قالب مورد نظر را آماده کرده و آن را کمی چرب نمایید.
کاسه ای بردارید و خامه ، شیر و جوزهندی را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.یک لایه از سیب زمینی حلقه شده را کف قالب بچینید و روی آن را با لایه ای از ژامبون سرخ شده بپوشانید.
مقداری نمک و فلفل بپاشید و کمی مخلوط خامه و شیر را روی آن بریزید و پخش کنید. این کار را تا جایی که موادتان تمام شود انجام دهید.لایه آخر را با مخلوط خامه پر کنید و در آخر کمی کره بریزید.
قالب را با یک لایه فویل بپوشانید و برای نیم ساعت در فر قرار دهید تا مواد بپزد.بعد از نیم ساعت فویل را از روی قالب بردارید و برای 20 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا روی آن برشته و طلایی شود.
بعد از 20 دقیقه گراتین ژامبون و سیب زمینی آماده است ، آن را از فر خارج کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد گراتن ژامبون و سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 15دقیقه میباشد .
گراتن ژامبون و سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .