دستور تهیه گلت کدو سبز پنیر و گوجه فرنگی
گلت کدو سبز پنیر و گوجه فرنگی ، یک میان وعده سالم ،خوشمزه و لذیذ است که میتوانید برای مهمانی های عصرانه و یا یک شام سبک استفاده کنید.برای تهیه یک گلت کدو سبز و گوجه فرنگی خوش رنگ و زیبا میتوانید از خمیر هزار لا استفاده کنید.
مواد لازم برای گلت کدو سبز، پنیر و گوجه فرنگی
- خمیر آماده یا هزارلا یا ورقه ای :یک ورق
- پیازچه یا پیاز خردشده :به اندازه دلخواه
- کدو سبز قلمی تابستانی حلقه حلقه شده :یک عدد
- کدو سبز رنده شده که آبش گرفته شده باشد :یک عدد
- پنیر ریکوتا یا فتا خردشده :150 گرم
- پنیر پارمیجانو رندیده :نصف پیمانه
- گوجه فرنگی متوسط :3 عدد
- روغن زیتون :سه قاشق غذاخوری
- آویشن، ریحان تازه (یا خشک) :مقداری
- ادویه نان یا کنجد و سیاه دانه :مقداری
- ادویه مورد علاقه مثل دارچین و زردچوبه :برای پیازداغ
- تخم مرغ:برای رومال خمیر
طرز تهیه گلت کدو سبز، پنیر و گوجه فرنگی
مرحله اول:
پیاز یا پیازچه خرد شده را داخل تابه ای بریزید و با روغن زیتون سرخ کنید. در ادامه ادویه دلخواه تان مثل دارچین و زردچوبه را افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس کدوی سبز رنده شده را هم بریزید و سرخ کنید.
مرحله دوم:
شعله را خاموش کنید و سراغ بقیه مواد بروید.فر را با حرارت 220 درجه روشن کنید تا گرم شود. سپس خمیر را آماده کنید.
مرحله سوم:
روغن زیتون ، آویشن ، ریحان ، پنیر ریکوتا و پنیر فتا را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا به شکل خمیر دربیاید.
مرحله سوم:
خمیر را در یک سطح صاف باز کنید و مخلوط کدوی رنده شده و پیاز را وسط آن بریزید و پخش کنید. چند سانت از لبه های خمیر را خالی بگذارید چون قرار است روی مواد تا شود.
نیمی از پنیر پارمیجانو را روی مواد بریزید و حلقه های گوجه فرنگی را روی آن بچینید، سپس حلقه های کدو را روی گوجه ها قرار داده و باقی پنیر پارمیجانو را بریزید.
مرحله نهایی:
خمیر را روی مواد تا کرده و ادویه نان یا کنجد و سیاه دانه را بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.بعد از برشته شدن گلت کدو آن را از فر خارج کرده و صبر کنید خنک شود. سپس در ظرف مورد نظر قرار داده و برش بزنید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد گلت کدو سبز پنیر و گوجه فرنگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
گلت کدو سبز پنیر و گوجه فرنگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .