وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

“علت وا رفتن کوکو سبزی” | روشی برای وا نرفتن کوکو سبزی

“علت وا رفتن کوکو سبزی” | روشی برای وا نرفتن کوکو سبزی

اگر میخواهد همیشه و بدون هیچ ریسکی کوکو سبزی هایتان را در مهمانی ها و پذیرایی ها به رخ بکشید ،ما را دنبال کنید تا علت وار رفتن کوکو و مشکلات دیگرش را برای شما رفع کنیم.

کوکو سبزی و راه های جلوگیری از وا رفتن آن

کوکو سبزی یه غذای خوشمزه و در بین انواع کوکوها دارای پرطرفدارهاست که طرز تهیه آن علاوه بر ساده بودن دارای نکاتی است که حتما باید رعایت شود تا کوکو وا نرود و بسیار شیک و مجلسی سرو شود.

کوکو سبزی

برای وا نرفتن کوکو سبزی چه باید کرد ؟

  • از تخم مرغ بیشتری استفده کنید.
  • از تابه نچسب مناسب استفاده کنید.
  • برای وا نرفتن سبزی مقداری آرد به آن اضافه کنید.
  • روغن برای سرخ کردن کوکو باید کاملا داغ شده باشد.
  • ابتدا تخم مرغ ها را جداگانه هم بزنید و بعد سبزی را اضافه کنید.
  • از مقدار خیلی کم جوش شیرین برای وا نرفتن کوکو سبزی استفاده کنید.
  • اگر سبزی یخی بود باید اجازه دهید یخش کاملا آب شود.چون سبزی یخ زده آب می ندازد.
  • حتما باید یک طرف کو کو سرخ شود و سمتی که رو به بالاست کاملا حالت پخته و سفت پیدا کند و بعد برگردانده شود.
  • اجازه دهید یخ سبزی کاملا آب شود و بعد یک عدد پیاز را رنده کنید و به سبزی اضافه کنید و سبزی را روی حرارت کم قرار دهید تا آبش کاملا تبخیر شود و
  • وقتی آب سبزی کاملا کشیده شد ، حرارت را خاموش کنید و بگذار سبزی خنک شود.

 


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع