دستور پخت و تهیه فرنی جهرمی
فرنی دسری اصیل و قدیمی است که در همه جای ایران پخته میشود و انواع مختلف و با طعم های متفاوت دارد.اینبار شما را با دستور پخت فرنی جهرمی آشنا میکنیم که در آن از سیب استفاده میشودو بسیار هم لذیذ است.
مواد لازم برای فرنی جهرمی
- شیر سرد :1 پیمانه
- آرد برنج:1 ق س
- عسل :2 ق س
- دارچین :1 ق چ
- سیب:1 عدد
- وانیل :2/1 ق چ
- شکر:1 ق س
درست کردن فرنی جهرمی
طرز تهیه فرنی جهرمی
مرحله اول:
برای درست کردن فرنی جهرمیابتدا سیب را شسته و پوست آن را بگیرید سپس چهار قاچ کرده و دانه و پوسته داخلی سیب را بگیرید و رنده کنید.
سیب رنده شده را به همراه یک قاشق سوپ خوری شکر و یک دوم پیمانه آب داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید تا بپزد.
مرحله دوم:
زمانی که سیب کمی پخت و آب آن کم شد دو قاشق عسل و یک قاشق دارچین به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس شعله را خاموش کنید.
مرحله سوم:
1 قاشق آرد را در یک پیمانه شیر سرد بریزید و با هم زن دستی هم بزنید تا آرد داخل شیر باز شود.
مرحله چهارم:
حالا مخلوط شیر و آرد برنج را روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد و فرنی غلیظ شود دراین مدت آن را دائما هم بزنید.
مرحله نهایی :
در 5 دقیقه پایانی پخت فرنی مخلوط سیب را بریزید و فرنی را برای 5 دقیقه دیگر هم بزنید.
فرنی را از روی گاز بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را با پودر پسته و تکه هایی از سیب تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد فرنی جهرمی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
فرنی جهرمی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .