مواد لازم برای فریتاتای برنج و لوبیا
- 2 قاشق غذاخوری:روغن زیتون
- 2 پیمانه:کدو
- 250 گرم:برنج
- 425 گرم: لوبیا قرمز
- 6 عدد:تخم مرغ
- 1 پیمانه:شیر
- 1 قاشق چای خوری:نمک
- 1 قاشق چای خوری:فلفل
- 1 پیمانه: پنیر چدار
- به میزان لازم:گوجه فرنگی
- به میزان لازم:جعفری
طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا
ابتدا برنج و لوبیا را بپزید و کنار بگذارید.حالا کدو را خرد کرده و با روغن زیتون سرخ کنید، در ادامه برنج و لوبیای پخته را به تابه اضافه کرده و تفتدهید.
در مرحله تخم مرغ ها را در کاسه ای خوب هم بزنید و روی مواد بریزید و اجازه دهید ببندد.
در انتها پنیر چدار را رنده کرده و روی مواد بریزید، بعد از اینکه پنیر آب شد فریتاتا را از روی حرارت برداشته و روی آن را با گوجه خرد شده و یا گوجه گیلاسی و برگ های جعفری تزیین کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد فریتاتای برنج و لوبیا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فریتاتای برنج و لوبیا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .