وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

فریتاتا | طرز تهیه “فریتاتای برنج و لوبیا”

فریتاتا | طرز تهیه “فریتاتای برنج و لوبیا”

“فریتاتای برنج و لوبیا” یکی از غذاهای بین المللی است که در سر تا سر نقاط دنیا طرفداران خود را دارد.طرز تهیه را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

 مواد لازم برای فریتاتای برنج و لوبیا

  • 2 قاشق غذاخوری:روغن زیتون
  • 2 پیمانه:کدو
  • 250 گرم:برنج
  • 425 گرم: لوبیا قرمز
  • 6 عدد:تخم مرغ
  • 1 پیمانه:شیر
  • 1 قاشق چای خوری:نمک
  • 1 قاشق چای خوری:فلفل
  • 1 پیمانه: پنیر چدار
  • به میزان لازم:گوجه فرنگی
  • به میزان لازم:جعفری
فریتاتا

طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا

ابتدا برنج و لوبیا را بپزید و کنار بگذارید.حالا کدو را خرد کرده و با روغن زیتون سرخ کنید، در ادامه برنج و لوبیای پخته را به تابه اضافه کرده و تفتدهید.

در مرحله تخم مرغ ها را در کاسه ای خوب هم بزنید و روی مواد بریزید و اجازه دهید ببندد. 

در انتها پنیر چدار را رنده کرده و روی مواد بریزید، بعد از اینکه پنیر آب شد فریتاتا را از روی حرارت برداشته و روی آن را با گوجه خرد شده و یا گوجه گیلاسی و برگ های جعفری تزیین کرده و میل کنید.

فریتاتای برنج و لوبیا

نکات تکمیلی در مورد فریتاتای برنج و لوبیا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فریتاتای برنج و لوبیا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع