مواد لازم فریتاتای پیاز و سیب زمینی
- روغن زیتون :2 قاشق سوپخوری
- پیاز بزرگ باریک خرد شده :1 عدد
- سیب زمینی بزرگ :1 عدد (230 گرم)
- رزماری خشک خرد شده : ½ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل آسیاب شده :به مقدار لازم
- تخم مرغ بزرگ :5 عدد
- سفیده تخم مرغ :5 عدد
- برگ کامل جعفری :½ پیمانه
طرز تهیه فریتاتای پیاز و سیب زمینی
ابتدا پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون داخل تابه ای تفت دهید، سپس سیب زمینی را خرد کرده و اضافه کنید.
نمک و فلفل را افزوده و رزماری را بریزید و خوب هم بزنید.
در تابه را بگذارید و اجازه دهید 10 دقیقه بپزد. بعد از این زمان در تابه را برداشته و 5 دقیقه با در باز تفت دهید.
جعفری را خرد کرده و اضافه نمایید و اجازه دهید نرم شود.
تخم مرغ ها و سفیده ها را با مقداری فلفل سیاه و نمک مخلوط کرده و روی مواد بریزید.
مواد را با کفگیر کمی بلند کنید تا تخم مرغ ها زیر آن برود و خوب پخته شود.
شعله را کم کنید و 10 دقیقه بگذارید پخته و مرکز فریتاتا سفت شود.
بعد از اینکه فریتاتا پخته شد آن را به کمک یک کفگیر از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید .
برای برشته شدن روی فریتاتا میتوانید آن را برای چند دقیقه داخل فر قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد فریتاتای پیاز و سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فریتاتای پیاز و سیب زمینی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .