مواد لازم فلافل عربی
- نخود خیس شده :500 گرم
- سیر:4 حبه
- آرد نخودچی :2 ق غ
- نمک ،فلفل ، ادویه ی دلخواه :به میزان لازم
طرز تهیه فلافل عربی
نخود را دو روز قبل شسته و در آب بخیسانید، سپس آن شسته و آبکش کنید.
نخود ها را روی یک پارچه نخی پهن کنید تا آب آن گرفته شود ، سپس به همراه 4 حبه سیر دو تا سه بار چرخ کنید.
ادویه ها را به مخلوط نخود و سیر چرخ شده افزوده و خوب هم بزنید.
تابه گودی را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود.
فلافل ها را با قالب مخصوص برداشته و داخل روغن سرخ کنید.
سپس آن ها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.
فلافل ها را در ظرف سرو بچینید و با مخلفات دلخواه سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد فلافل عربی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فلافل عربی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .