وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

فیله مرغ | طرز تهیه “فیله مرغ” پنیر سوخاری

فیله مرغ | طرز تهیه “فیله مرغ” پنیر سوخاری

“فیله مرغ” پنیرسوخاری از غذاهای خوشمزه خارجی می باشد که در ادامه دستور تهیه آن را می خوانید.

مواد لازم برای فیله مرغ پنیر سوخاری

  • فیله مرغ:450 گرم
  • نان باگت خشک:60 گرم
  • پفک پنیری :50 گرم
  • کرن فلکس :20 گرم
  • گوجه فرنگی پوست کننده  :2 عدد
  • پنیر چدار :70 گرم
  • سس کچاپ :2 قاشق غذا خوری
  • خامه :1 قاشق غذا خوری
  • پودر سیر، آویشن، جعفری خرد شده، روغن، نمک، فلفل:به مقدار دلخواه
فیله مرغ پنیر سوخاری

طرز تهیه فیله مرغ پنیرسوخاری

ابتدا نان باگت ، پفک ، کرن فلکس ساده ، نمک و فلفل را در مخلوط کن بریزید تا خوب له شده و با هم ترکیب شوند سپس آن را به کاسه ای منتقل نمایید. به این شکل آرد سوخاری شما آماده است.

فیله ها را ابتدا در آرد سوخاری که آماده کرده اید بغلطانید و سپس با روغن داغ خوب سرخ کنید.

در این فاصله گوجه را پوست گرفته و خرد کنید ، سپس تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و گوجه ها را با مقداری روغن سرخ کنید، نمک ، فلفل ، آویشن و پودر سیر را افزوده و پنیر و خامه را هم بریزید و اجازه دهید سس غلیظ شود.

نهایتا جعفری را خرد کرده و اضافه نمایید و شعله را خاموش کنید.

فیله های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود ، سپس در ظرف سرو بچینید و با سسی که آماده کرده اید میل نمایید.

نکات تکمیلی در مورد فیله مرغ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
فیله مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع