مواد لازم قارنی ( بادنجان شکم پاره )
- بادنجان متوسط :شش عدد
- گوشت چرخ کرده :200 گرم
- سبزی معطرخردشده :چهارقاشق غذاخوری
- رب گوجه :دو قاشق غذاخوری
- سیر :نصف بوته
- پیاز :یک عدد
- آبلیمو :سه قاشق غذاخوری
- نمک :به میزان لازم
- فلفل :به میزان لازم
- زردچوبه :به میزان لازم
- روغن :به میزان لازم
طرز تهیه قارنی ( بادنجان شکم پاره )
بادمجان ها را پس از شستن و پوست گرفتن ، به مقداری نمک آغشته کنید و یکی دو ساعت در سبد قرار دهید تا تلخی احتمالی آن گرفته شود.
سپس در زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن گرفته شود. بعد خشکش کنید و در مقداری روغن سرخ کنید.
داخل تابه ای پیاز و سیر را هم سرخ کنید و کمی به آنها نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.سپس گوشت را هم به پیاز و سیر تفت داده شده اضافه کنید و بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد مقداری آب به آن اضافه کنید تا بپزد.
حرارت را کم کنید تا گوشت به آرامی پخته شود.بعد از اینکه گوشت پخت و به روغن افتاد رب گوجه فرنگی را داخل آن بریزید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.بادمجان ها ی سرخ شده را از یک طرف برش بزنید و باز کنید.
سس آماده شده گوشت را با سبزی معطر خرد شده مخلوط کنید و داخل بادمجان ها بریزید.
بعد از اینکه شکم بادمجان ها را پر کردید ، داخل ظرف پیرکس و یا تابه چدنی بچینید و یک لیوان آب داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بادمجان ها پخته شوند و سس گوشت به خرد آن برود.
اگر دوست داشتید میتوانید از مقداری پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای رنگی داخل آن استفاده کنید.
نکات
میتوانید بنا به میل خود برای روی قارنی از مقداری پنیر پیتزا و فلفل دلمه های رنگی استفاده نمایید .
در این دستور از نعنا ، ترخون و جعفری به عنوان سبزی سس استفاده شده است .
نکات تکمیلی در مورد قارنی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
قارنی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .