مواد لازم برای خمیر قطاب عسلی خلخال
- زرده تخم مرغ :3 عدد
- ماست:150 گرم
- آرد سفید :250 گرم
- روغن:150 گرم
- بیکینگ پودر:⅕ قاشق مربا خوری سر صاف
مواد لازم برای مغز قطاب
- مغز گردوی پودر شده :150 گرم
- پودر شکر :150 گرم
- عسل :2 قاشق غذاخوری
- گلاب :نیم استکان
- هل آسیاب شده :1 قاشق غذاخوری
- پودردارچین:1 قاشق غذاخوری
- پودر میخک :1 قاشق چایخوری
طرز تهیه قطاب عسلی خلخال
ابتدا آرد را الک کرده و کنار بگذارید، حالا یک کاسه بزرگ بردارید و همه مواد را داخل آن بریزید و خوب مخلوط نمایید.
در مرحله بعد آرد الک شده را افزوده و خوب هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شده و خمیری نرم درست شود دقت کنید که خمیر نباید چسبناک باشد.
در ادامه خمیر را روی یک سطح صاف قرار داده و با کمک وردنه آن را باز کنید تا پهن و نازک شود و ضخامت آن حدود 3 میل باشد.
در این مرحله با یک قالب گرد و یا با استفاده از دهانه یک استکان یا لیوان خمیر را برش زده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید و میان هر خمیر مقداری از مواد را قرار دهید.
خمیر را از وسط تا زده و لبه های آن را با دست به یکدیگر بچسبانید تا مواد بیرون نریزد.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید وقطاب ها را داخل آن بچینید و برای حدودا 20 دقیقه داخل فری که با دمای 220 درجه گرم شده بپزید.
در این میان عسل را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی گرم شده و روان شود.
قطاب ها را بعد از طلایی شدن از فر خارج کرده و داخل عسل داغ قرار دهید تا برای یکی دو دقیقه بماند و عسل را به خود جذب نماید سپس آن ها را خارج کرده و داخل یک صافی بگذارید تا عسل اضافی اش برود.
نکات تکمیلی در مورد قطاب عسلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
قطاب عسلی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .