مواد لازم برای قورماشورباسی
- گوشت گوسفند
- روغن دنبه و چربی گوسفند
- پیاز
- لپه
- زعفران
- نمک
- رب
- ادویه
طرز تهیه قورماشورباسی
گوشت را خرد کنید و بعد بشوید.
داخل یک دیگ مسی و یا آلومینیومی مقداری آب بریزید تا بجوشد .بعد گوشت ها را داخل آن بجوشید و بگذارید تا کمی بجوشد.
حتما هم کف روی آن را با قاشق بردارید. دو یا سه عدد پیاز را به همراه کمی نمک ، به گوشت اضافه کنید و بگذارید یک ساعتی بجوشد.
بعد از یک ساعت مواد داخل قابلمه را از صافی رد کنید و آب آن را به عنوان اشکنه گوشت کنار بگذارید.
یک ملاقه از روغن دنبه گوسفند را ته قابلمه بریزید و به همراه دو یا سه عدد پیاز خرد شده و با گوشت نیم پز شده تفت دهید.
گوشت سرخ شده را در خمره ای سفالی بریزید و روغن آب شده دنبه گوسفند را روی گوشت بریزید تا کاملا روی گوشت را بپوشاند.
خمره سفالی را در جایی سرد بگذارید.
و هر وقت که خواستید از این آبگوشت درست کنید مقداری از گوشت را با وسیله ی بنام قورماقازان از خمره کنده و به همراه پیاز سرخ کنید.
سپس مقداری آب داخل آن بریزید و با کمی نمک بگذارید کمی بپزد.
لپه پخته و زعفران را هم به آن اضافه کنید و در آخر قبل از سرو کردن مقداری رب و ادویه داخل آن بریزید.
داخل این آبگوشت معمولا یک عدد تخم مرغ هم می شکنند و برای اینکه تخم مرغ به صورت درسته روی آب بماند و داخل آبگوشت پخش نشود.
مقداری آب سرد داخل قابلمه غذا می ریختند تا از جوش بیفتد و بعد تخم مرغ را داخل آن می شکستند.
نکات تکمیلی در مورد قورماشورباسی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
قورماشورباسی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .