وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

قوروت | طرز تهیه “قوروت” خراسان جنوبی

قوروت | طرز تهیه “قوروت” خراسان جنوبی

“قوروت” یک غذای فوق العاده رو با خوراک بادمجان یا پوره سیبزمینی یا مخلوطی از عدس و کدو و سیب زمینی آبپز هم میخورن!خیلی خوب میشه.

مواد لازم برای تهیه قوروت :

  • گردو :برای هر نفر 2 عدد
  • کشک سیاه بیرجندی (قوروت) :واسه هر نفر یک قاشق سوپ خوری پر
  • پیاز :1 عدد متوسط
  • آب :4 لیوان
  • نعناخشک و نمک و فلفل سیاه و دارچین :به مقدار لازم
  • روغن :به میزان لازم

 قوروت

طرز تهیه طرز تهیه قوروت

قوروت یا همان کشک سیاه را به همراه گردو ها داخل دستگاه  مخلوط کن بریزید و به همراه 2 لیوان آب ، به مدت 6 تا 7 دقیقه روی درجه کند بچرخد تا کمی از روغن گردو در بیاید.

در این فاصله پیاز را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا پیاز سبک شود. بعد به آن نمک ، فلفل و نعنا اضافه کنید.

مواد مخلوط شده را داخل قابلمه ای بریزید و 2 لیوان آب باقی مانده را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و یکی دو جوش بخورد . بعد آن را از روی حرارت بردارید.

اگر خواستید غذا ترش تر شود میتوانید آن را بیشتر بجوشانید. قوروت آماده شده را به همراه دارچین سرو کنید.

قوروت بیرجندی

نکات تکمیلی در مورد قوروت

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
قوروت را می توانید در وعده نهار - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع