طرز تهیه لازانیا رولی لذیذ و پرطرفدار با چاشنی ایتالیایی
لازانیا می تواند یک غذای خسته کننده باشد،چون مراحل زیادی را باید طی کرد تا لایه ها و سس های آن آماده شود.اما با این وجود کسی هست که لازانیا دوست نداشته باشد؟ مطمئنا نه. لازانیا انواع مختلف دارد. لازانیای سبزیجات ، لازانیای گوشت و قارچ ، لازانیای بادمجان و انواع دیگر. لازانیای رولی یا لقمه ای یکی از روش های آسان برای تهیه لازانیا این غذای محبوب در سراسر دنیا می باشد. به درخواست شما کاربران آشپزخونه پلاس وی آموزشی خواهیم داشت برای طرز تهیه لازانیای رولی که حجم کمتری دارد و راحت تر تهیه می شود.
مواد لازم تهیه لازانیا رولی با گوشت چرخکرده و پنیر پارمسان
روش درست کردن لازانیا رولی
- لازانیا :12 ورق
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- بوقلمون یا گوشت گاو چرخ کرده :نیم کیلو
- پیاز :1 عدد
- سیر :3-4 بوته
- گوجه فرنگی خرد شده یا پوره گوجه فرنگی :2 فنجان
- ادویه یا چاشنی ایتالیایی خشک (مخلوط گیاهان) :2 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز خشک (برای تندی اختیاری است) :1 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
- پنیر ریکوتا :1 فنجان
- تخم مرغ بزرگ :1 عدد
- برگ جعفری تازه :2 بند انگشت کوچک
- پنیر موزارلا خرد شده :1 فنجان
- پنیر پارمسان :1 فنجان
روش درست کردن لازانیا رولی خوشمزه
پخت لازانیا رولی خوشمزه با فر
مرحله چهارم:
گوشت را به تابه بازگردانید و پوره گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. اگر از پوره گوجه فرنگی استفاده می کنید، ممکن است مجبور شوید حدود یک فنجان آب اضافه کنید. بگذارید آن را به آرامی 10-15 دقیقه جوش بخورد دهید.
مرحله پنجم:
نکات تکمیلی در مورد لازانیا رولی
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 20دقیقه میباشد .
لازانیا رولی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .