مواد لازم برای لقمه اسفناج
- ماست:یک پیمانه
- روغن مایع:یک پیمانه
- آرد ذرت:یک پیمانه
- سرکه :یک قاشق غذاخوری
- تخم مرغ :یک عدد
- بیکینگ پودر :1/4 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل و آرد سفید :به میزان لازم
مواد لازم میانی
- اسفناج :500 گرم
- پیاز :یک عدد
- پنیر سفید :50 گرم
- کره :یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه لقمه اسفناج
ابتدا خمیر را آماده کرده و کنار بگذارید. برای این کار، کاسه بزرگی برداشته و همه مواد لقمه اسفناج را به جز آرد داخل آن بریزید و مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
سپس آرد را کم کم اضافه نموده تا زمانی که خمیر درست شده و دیگر به دست نچسبد.خمیر را خوب ورز دهید و روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید.
در این فاصله مایه میانی را آماده نمایید. برای این کار، اسفناج را خرد کرده و بپزید تا زمانی که آبش کشیده شود.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز را با یک قاشق کره سرخ کنید. نمک و فلفل را افزوده و اسفناج پخته شده را بریزید.تابه را از روی حرارت برداشته و پنیر خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
دستتان را مرطوب کرده و خمیر را به توپ های کوچک و مساوی تقسیم کنید.سپس خمیر را باز کرده و از مایه اسفناج داخل آن بریزید و خمیر را جمع کنید.
تا آخرین مقدار خمیر و مواد این کار را انجام دهید.سینی فر را چرب کرده و توپ ها را داخل آن بچینید، سپس با قلمو زرده تخم مرغ را روی آن بمالید.
لقمه های اسفناج را داخل فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بپزید تا برشته و طلایی شود.بعد از طلایی شدن لقمه های اسفناجی ، آن ها را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد لقمه اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
لقمه اسفناج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .