مواد لازم برای لوبیای سبز با پوست پرتقال
- لوبیا سبز:450 گرم
- پرتقال:یک عدد
- لوبیای سیاه خرد شده :دو قاشق چایخوری
- سیر رنده شده : یک قاشق غذاخوری
- زنجبیل رنده شده :یک قاشق چایخوری
- پیازچه خرد شده:دو قاشق غذاخوری
- سرکه :یک قاشق چایخوری سرکه
- سس سویا:دو قاشق چایخوری
- روغن کنجد:¼ قاشق چایخوری
- سس چیلی:نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه لوبیای سبز با پوست پرتقال
لوبیای سبز را از قبل پاک کرده و بشویید، سپس قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و کمی نمک بریزید.
بعد از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد لوبیا سبز را بریزید و برای 5 دقیقه تا زمانی که کمی نرم شود بپزید و آبکش کنید.
در این فاصله قسمت نارنجی یک عدد پرتقال را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و دو قاشق روغن بریزید تا داغ شود، سپس لوبیا سبز را افزوده و اجازه دهید تفت بخورد.
بعد ازاینکه لوبیا کمی سرخ شد، سیر را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.
سپس پیازچه، زنجبیل و لوبیای سیاه را اضافه نموده و تفت دهید تا همه مواد سرخ شود.
در آخر پوست پرتقال را افزوده و کمی تفت دهید تا نرم شده و عطر آن بلند شود.
در مرحله بعد سایر مواد را داخل تابه بریزید و شعله را زیاد کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود
خوراک لوبیا سبز را در ظرف مورد نظر بکشید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد لوبیای سبز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
لوبیای سبز را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .